Filtrer efter

Pris

Pris

  • 1.537,00 kr. - 1.569,00 kr.

Betal med kreditkort

DeWALT stiksav

DeWALT stiksav

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)
Aktive filtre
Gul super pris! DeWALT 18V XR kulløs stiksav med bøjlehåndtag (DCS334N-XJ) Vis her
Pris 1.569,00 kr.
Mere
Levering 6-7 dage
Gul super pris! DeWALT 18V XR kulløs stiksav med body-greb (DCS335N-XJ) Vis her
Pris 1.569,00 kr.
Mere
Levering 6-7 dage

DeWALT-stiksav

Drømmer du om en ny stiksav fra det populære mærke DeWALT? Eller er du bare på udkig efter en ny stiksav og er landet på en DeWALT-stiksav? Lige meget hvilken situation du befinder dig, finder du her en stiksav i bedste kvalitet. Her får du stiksave til rigtig gode priser, som du kan bruge til rigtig mange formål.

Hvorfor skal du vælge en DeWALT-stiksav?

DeWALT er et meget anerkendt mærke inden for bærbare og elektroniske værktøjer. De har eksisteret i næsten 100 år og er et go to-mærke for mange håndværkere i hele verden. Faktisk er DeWALT en af de mest valgte mærker i Nordamerika, hvilket siger noget om deres succes og kvaliteten af deres værktøj.

Det er derfor ikke så mærkeligt, hvis du overvejer at anskaffe dig en DeWALT-stiksav. Her kan du både få en DeWALT-stiksav med bøjlehåndtag eller med bodygreb, som gør værktøjet behageligt og let at arbejde med. Du finder også hurtigt ud af, at maskinerne arbejder med særdeles skarp præcision, så du altid får det ønskede resultat.

Med indbyggede LED-lys og støvblæsere har du lettere ved at se, hvis du arbejder i mørkere miljøer, og støvblæseren sørger for, at skadeligt støv og materiale bliver blæst væk fra dig. Du får derfor en mere behagelig og effektiv arbejdsdag, hver gang du anvender en DeWALT-stiksav.

En ledningsfri stiksav fra DeWALT

Da DeWALT bruger masser af tid på at finde bærbare løsninger til alle typer af værktøj, får du også her en stiksav helt uden ledning. Du skal bare have det rette batteri og selvfølgelig sørge for, at batteriet er fuldt opladet. Så har du en DeWALT-stiksav, der kører perfekt hver eneste gang. Uden den irriterende ledning kan du bruge stiksaven i alle de situationer, hvor du har brug for den. Du behøver nemlig ikke nogen stikkontakt.

Fordelen ved at inkorporere DeWALT i din værktøjssamling er, at batterierne ofte passer sammen til alle værktøjstyperne. Det betyder, at du kan have flere forskellige værktøjer og bruge det samme batteri. Du kan derfor have et batteri i opladeren, samtidig med at du bruger din DeWALT-stiksav. Dermed har du altid backup-strøm klar til brug.

DeWALT-stiksave til mange opgaver

En stiksav kan bruges til mange forskellige opgaver inden for håndværkerfaget. Det er derfor en rigtig god idé at have en stiksav til rådighed under renoveringsprojekter, eller hvis du eksempelvis skal have lavet nyt køkken.

På grund af den smalle klinge, der sidder på stiksaven, kan du skære meget præcise rundinger i forskellige materialer. Du kan ændre retningen på saven, imens du bruger den, hvilket giver dig en helt unik mulighed under dit arbejde, som du ikke har med mange andre save.

Du kan blandt andet bruge en DeWALT-stiksav til at lave perfekte runde huller i væggen og til udskæringer til vand- og elinstallationer og armaturer. Skal du have sat en ny håndvask i dit køkken, er en stiksav også et rigtig godt værktøj at gøre brug af. Så er du nemlig sikker på, at hullet i bordpladen kommer til at passe perfekt til håndvasken. Dette er blot nogle af de mange opgaver, som en DeWALT-stiksav kan klare for dig.

Få tilbudspriser på DeWALT-savene

Hos BLITE forsøger vi altid at give vores kunder de bedste priser i branchen. Vi har blandt andet sørget for, at producenten sender værktøjet direkte hjem til dig, når du bestiller på vores hjemmeside. Det betyder, at der ikke er noget mellemled, og vi kan derfor tilbyde ekstra gode priser.

Derudover har vi også ugentlige tilbud på webshoppen. Hvis du holder øje, kan du derfor måske få en DeWALT-stiksav til en endnu lavere pris. Der er masser af muligheder, når det kommer til kvalitetsværktøj hos os. Har du eksempelvis brug for en ny rundsav, skal du heller ikke lede længe. Vi har alle værktøjstyper her på shoppen.

Prøv din DeWALT-stiksav, inden du køber den

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt en DeWALT-stiksav er noget for dig, kan du faktisk prøve den, inden du køber den. Vi har nemlig et rullende showroom, der kan komme forbi din adresse med et væld af forskellige værktøjer, som du kan få lov at afprøve. Her kan du både kigge på de mange muligheder i værktøjsverdenen, men også få professionel rådgivning fra vores eksperter.

Du skal bare kontakte vores salgsteam, så vi kan aftale en dato, der passer dig. Har du i samme omgang spørgsmål til nogle af vores produkter, skal du endelig bare spørge løs. Vi gør en dyd i at hjælpe vores kunder med svar og effektive løsninger til deres projekter, så du skal endelig ikke holde dig tilbage. Du kan både kontakte os på telefon og over mail.

Vi håber, at du bliver tilfreds med din DeWALT-stiksav og finder alt det andet værktøj, som du har brug for, lige her på webshoppen.