Mopper

Mopper

Mopper

Skal du have gang i den helt store rengøring, og står du og mangler splinternye mopper, der kan hjælpe dig med netop det? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos BLITE forhandler vi nemlig mopper i forskellige materialer. Det betyder, at du kan finde mopper hos os, der kan bruges til mange rengøringsformål.

Billige mopper til det hele

Mopper er en uundværlig rengøringshjælp i enhver husholdning. De kan bruges til at rengøre gulve, vægge og andre overflader i dit hjem. Mopper findes i flere former og størrelser, så det er vigtigt at vide, hvilken moppe der er bedst til det arbejde, du skal bruge den til.

Du kan eksempelvis finde mopper af mikrofiber, der er perfekte til rengøring af alle typer gulve. Disse mopper er i stand til at opsamle snavs og støv uden at beskadige gulvet. Hvis du har et flisegulv, bør du måske overveje at købe en moppe med svampehoved. Den er perfekt til at opsamle spild og kan komme ind i alle kroge og hjørner på dit klinkegulv.

Vi sælger også mopper med indbygget skraber. De er effektive til rengøring af vinduer og glasoverflader. Med skraberen er det nemt at fjerne striber og pletter. Uanset hvilken type moppe du har brug for, kan du helt sikkert finde den hos BLITE. Vi tilbyder rigtig gode priser på alle vores mopper, så du får mest muligt for dine penge.

Alt moppetilbehør, du får brug for

Lige meget om du er på udkig efter en fladmoppe, almindelig engangsmoppe eller en allround moppe, der kan klare arbejdet for dig, har vi det tilbehør, du får brug for, når du skal i gang med at gøre dine gulve rene. Hos BLITE har vi nemlig en moppefremfører til alle moppehoveder. Du skal derfor ikke lede længe, når du kigger efter din næste fremfører.

Du kan i mange tilfælde også købe spand på samme tidspunkt. Det er nødvendigt med en god spand, hvor moppen kan komme ordentligt ned i. Så er du sikker på at fjerne snavs og skidt fra moppehovedet, så du kan fortsætte rengøringen af gulvene.

Prøv det smarte kliksystem

Ligesom med mange andre værktøjer og rengøringssystemer udvikler man noget nyt inden for noget så simpelt som en moppe. Det smarte kliksystem kan være en gamechanger for mange, da det gør det superlet at skifte moppehoved på din fremfører. Du klikker simpelthen bare moppen af fremføreren, og så kan du hurtigt sætte en ny på. Det er smart, hvis du bruger forskellige mopper til formålet.

Det kan eksempelvis være, du bruger en af vores allround mopper til at vaske dit trægulv i stuen, men hellere vil bruge en mikrofibermoppe til at vaske dit klinkegulv i køkkenet. Med kliksystemet skal du ikke bøvle med at få moppen ordentligt på igen. Det sker nemlig let med dette system.

Få styr på rengøringsmidlerne

Ud over de rette rekvisitter er det også vigtigt at have styr på de rigtige rengøringsmidler, når du kigger efter mopper. Hos BLITE forhandler vi et væld af forskellige rengøringsmidler og rengøringsudstyr, du kan bruge til den store hovedrengøring. Det er vigtigt at have styr på rengøringsmidlerne, da du ellers kan komme til at ødelægge det gulv, som du vasker med dine mopper.

Et rengøringsmiddel til klinker er nemlig langtfra egnet til trægulve. Vær derfor altid sikker på, at du har fat i det rigtige rengøringsmiddel inden du starter din rengøring. Så er du i hvert fald sikker på ikke at skade dit gulv, og du får den mest optimale rengøring.

Find din moppe med hjælp fra BLITE

Hvis du er i tvivl om, hvilken moppe du skal have fat i, vil vi rigtig gerne hjælpe dig. Derfor kan du altid kontakte os, hvis du sidder inde med spørgsmål om vores produkter. Du kan både kontakte os på mail eller ringe os op. Vi har erfarne folk klar til at tilbyde den bedste rådgivning i branchen.

Derudover kan du få besøg af vores rullende showroom. Det kommer forbi din adresse, så du kan se og opleve alle vores produkter, inden du køber dem. Du kan også tage en snak med vores dygtige medarbejdere, så du kan få professionel rådgivning til dit køb. Du skal bare kontakte vores salgsteam, og så finder vi en tid.

Ligesom på vores webshop vil du opleve supergode priser i vores showroom. Vi har nemlig sparet mellemleddet, så vi kan tilbyde dig endnu bedre priser. Du kan også være helt sikker på en kort leveringstid. Vi gør alt for, at du modtager dine varer så hurtigt som muligt. Så slipper du nemlig for at vente med rengøringen.