Alle bedst sælgende
Nilfisk højtryksrenser 125 serien

Nedenfor kan I se et udvalg af produkterne, som vores forhandlerret giver os. Tøv ikke med at kontakte os, hvis der mangler netop det, som du søger.

Nilfisk højtryksrenser 125 serien

Nedenfor kan I se et udvalg af produkterne, som vores forhandlerret giver os. Tøv ikke med at kontakte os, hvis der mangler netop det, som du søger.

Nilfisk højtryksrensere sortiment

Nilfisk Danmark har et bredt sortiment af højtryksrensere, som fordeles mellem professionelle og gør det selv-manden i første omgang. Derefter er der inddelingen i professionelle, som varierer mellem mobile, stationære og højtryksrensere anvendt på fossile brændstoffer. Inddelingen i hobbyrenserne er mere efter kvalitet, hvilket betyder, at der er sket opdeling i compact, excellent/dynamic samt premium. Antallet af højtryksrensere falder markant fra kategorien compact med 10 forskellige til premium med 2 forskellige. Dette er klart, da de to forskellige højtryksrensere i premiumkategorien tilnærmer sig mere og mere de professionelle maskiner. Dette betyder, at forskellen vil være minimal til sidst, hvorfor de fleste derfor hellere bestiller en til professionelt brug fremfor hobby grundet kvalitetsforskellen.

Nilfisk højtryksrenser 125

Nilfisk højtryksrenser 125 hedder ”rigtigt” en Nilfisk C 125.7-6 – herunder er der 6 forskellige pakker, hvor der indgår den samme maskine. Forskellen på de seks pakker er tilbehøret, der er til maskinen. Maskinen er den bedste i sin klasse af kompakte højtryksrensere, hvor den er bedst til den grundlæggende udendørs rengøring. Med et tryk på 125 bar samt ekstra vand er det en maskine, der er ideel til rengøring på små til mellemstore arealer som terrasser, stakitter, mv. Den rengøre ca. 30 kvm. i timen, hvorfor det er en smart maskine til de fleste hjem. Til sidst skal det nævnes, at den kommer med en trolley, så den er let at flytte rundt på.

Nilfisk højtryksrenser 125 tilbehør i alle afskygninger

Nilfisk højtryksrenser 125 ankommer med en del udstyr som standard. C125.7-6 PC X-TRA, som er den mest solgte, ankommer med compact patio terrassevasker som standard tilbehør. Derudover kan man tilkøbe slanger og koblinger, dyser, børster samt diverse andre ting, som eksempel kan være skumsprayer, multi brush, mv.