Om os

Siden Blites start i 2002 har det været målet at udvikle en fleksibel virksomhed med salg af slidstærkt og funktionelt kvalitetsværktøj direkte fra fabrik til slutbrugeren. Fokus har fra dag et været de professionelle kunder, der som os ved, at kvalitet betaler sig i længden.

Blites fortsatte vækst viser, at visionen er rigtig, og at der er efterspørgsel efter virksomheder med en klokkeklar holdning til godt værktøj. I dag er vi godt 20 medarbejdere, der servicerer en kundekreds på mere end 20.000 kunder inden for et bredt felt af brancher i både Danmark, Island, Færøerne og Grønland.

Værktøj og kemi
Vi tilbyder et meget bredt produktudvalg, nedenstående har vi listet et uddrag af, hvad vi leverer, - og hvad du ikke finder her, kan vi sikkert skaffe.

Elværktøj, sikkerhedsudstyr, bits, bor, skruer, plugs, trykluft, håndværktøj, skære, slibe og pudseværktøj, kemi og rengøring, inventar, fedt, smøremidler, strøm og meget mere.

Iblandt overstående tilbyder vi mange kendte brands og mange mindre kendte brands, - fællesnævneren er altid, at de alle byder på en meget høj kvalitet!

Vi er din medspiller på den lange bane
Vi tilbyder altid vores kunder en optimal service, vi bestræber os på altid at være specifikke, informative, produktorienterede og skarpe.

Det rullende showroom
Hos Blite har vi et koncept, som vi kalder "Rullende showroom". Vi har taget udgangspunkt i virkeligheden, hvor behovet for at afprøve og teste værktøj fremmer forståelsen og brugen af de enkelte produkter. Det giver vores kunder et stærkere kendskab - og indsigt i måden at håndtere det enkelte stykke værktøj på. Det giver tryghed og bekræftigelse i, at købet har en høj kvalitet. Derfor tør vi rulle ud og lade os teste hos dig!

Et stærkt produktsortiment
I dag har vi opbygget et fokuseret produktsortiment af skære-, slibe- og polerværktøj, samt værktøj og værkstedssystemer under eget navn.

Vi udvikler også selv specialværktøjer på efterspøgslen og forhandler desuden andre varemærker, der lever op til vores kvalitetskrav.

Søsterselskaber

CombiShop.dk

Nu har du også muligheden for at handle som privatperson direkte på Combishop.dk uden i forvejen at være oprettet som kunde.  I webshoppen finder du altid mere end 3.000 udvalgte produkter fra både BLiTE A/S og VTK A/S. Vi tilretter hele tiden sortimentet og har altid gode tilbud. Skulle der være en vare eller et produkt du ikke kan finde, er du meget velkommen til at kontakte os – så vil vi gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig.

 

VTK A/S

Blite har et tæt samarbejde med søsterselskabet VTK A/S, der leverer alle Blite’s egne kemiprodukter.

VTK A/S har gennem næsten 50 år været totalleverandør af alt til Professionel Rengøring, hvorved de har opbygget stor ekspertise indenfor området. VTK sikrer at produkterne overholder gældende standarder og lovgivning i Danmark – f.eks. med hensyn til mærkning, anmeldelser og produktinformation.

VTK’s egen kemiker udvikler og kvalitetskontrollerer kemiprodukterne, så de overholder kravene dels til kvalitetsstyringssystemet iht. SPT certifikat,  og dels til miljøstyringssystemet iht. ISO 14001-standarden. Med disse sikres at alle processer og kontrol deraf er nøje beskrevet og følges – fra råvare til færdigprodukt og til endelig levering hos kunden. Systemerne beskriver endvidere de krav VTK stiller til råvarer, leverandører, produktion, transport, personaleforhold mm, samt de krav der stilles til VTK’s informationsniveau, som en seriøs og kompetent leverandør og samarbejdspartner. Begge systemer bliver VTK auditeret i hvert år af godkendte og certificerede bureauer.

Vi vil gerne give vores kunder det vi selv ønsker.

Er du ikke også typen, som gerne vil prøve inden du køber

I fællesskab sikrer vi, at du får det helt rette værktøj, som passer til dine behov.

Vi tør lade os teste på stedet - i dit værksted!

Vi tilbyder et stærkt sortiment af kemi og rengøringsprodukter til dig

Der gerne vil have "renset ud" i dine udgifter