Leverandører
Betal med kreditkort

Sådan skifter du granulat på UNGER HydroPower

- Kategorier: Gør det selv guide

Det populære UNGER HydroPower er et smart rentvandsanlæg til pudsning af dine vinduer, der producere 100% rent iron byttet vand. Det betyder at vandet bliver renset gennem filtre med harpiksposer fyldt med granulat, så brugsvandet bliver rent uden kalk og andre mineraler - så du hverken får striber eller kalkpletter på dine vinduer. 

Det er vigtigt at du holder øje med hvornår granulatet skal udskiftes, så du er sikret at du får afkalket vand gennem anlægget hver gang du pudser dine vinduer. Du kan holde øje med PPM værdien på displayet på toppen af låget, der viser hvor rent dit vand er. Værdien skal helst være mellem 0-9, og når den er over 10, så er det tid til at skifte til et nyt granulat. 
Se vores video-guide med Kristian fra BLITE og få tips til udskiftning af granulat og korrekt opbevaring af HydroPower her, eller læs guiden herunder:

Sådan aflæser du TDS måleren på UNGER HydroPower
1) Tænd anlægget på ON/OFF knappen for at tjekke din TDS måler. Lad gerne vandet løbe igennem i ca. 5 minutter inden du aflæser måleren. Hvis displayet viser mere end 10, så er det tid til at udskifte granulat posen.

2) Løft låget af ved at trykke ned på den gule knap med hængelåsen. Hold ved begge håndtag samtidigt og drej mod urets retning.

Sådan skifter du granulat på UNGER HydroPower
3) Træk herefter låget stille og roligt op. Vær opmærksom på at der kan være undertryk i beholderen, så træk til og lad trykket udligne.
4) Løft herefter granulat posen op ved, at dreje i små cirkler imens, så trykket giver slip.

Sådan kommer du nyt granulat i UNGER HydroPowe
5) Find en ny granulat pose frem, og hjælp den ned i beholderen med hænderne stille og roligt.
6) Sæt låget på ved at holde ved begge håndtag og tryk ned på den gule knap samtidigt, og drej herefter med urets retning.

Sådan opbevarer du UNGER HydroPower
7) Når du er færdig med at bruge din HydroPower, er det vigtigt at du tømmer beholderen for vand ved at tage både den øverste og nederste slange af beholderen.
8) Lad vandet rende ud og luk herefter for den nederste ventil, så der ikke kommer luft ind til granulat posen. Så skal du blot koble slanger på og tænde for vandet, når du ønsker at bruge din HydroPower igen.

Del dette indhold