DIATECH DIAMANT Fugekniv længde 125 mm bredde 24 mm og spids i

DIATECH DIAMANT Fugekniv længde 125 mm bredde 24 mm og spids i enden (1250-200)

1250-200
111,50 kr.
Inkl. moms
111.5
Antal
Levering 4-5 dage

KØB FOR 1.000,00 kr. MERE OG FÅ GRATIS FRAGT!
Billigst på PriceRunner
Beskrivelse

Fugekniv passer til Multicutter – effektiv udkradsning af gummifuger mm.

Slebet tveægget fugekniv egnet til at fjerne vindueskit og bløde fuger og tilskæring af isolering. Daggert slebet spids med forkrøppet indfæstning. Den tveæggede klinge og spidsen gør Diatech Fugekniv til multicutter maskiner til et smidigt og elastisk redskab med god styrke når det gælder skæring i vinduesfuger og andre smalle rum hvor der initialt skal perforeres.

Fugen, der sidder udvendigt omkring vinduer og yderdøre, har den funktion, at den skal udfylde mellemrummet mellem selve vinduet eller yderdøren og muren eller væggen, så der ikke kommer vand ind. Når fugebåndet er modent til en udskiftning, ser det som regel indtørret og rynket ud. Det vil begynde at krympe og slippe i siderne, og der er derefter direkte passage for vand og fugt. Begrænset elasticitet vil også være et tegn på, den skal udskiftes. Fugebåndet udvider sig bedst i varmt vejr. Det kan tage op til flere dage, hvis det er koldt, så det er bedst at udskifte fugebånd i sommerhalvåret.

Elastiske fuger, der trænger til at blive skiftet, ser indskrumpede og tørre ud. I slemme tilfælde kan fugerne være revnet, så det blæser ind. Hvis fugerne er sprækkede og indsunkne, bør du kontakte en fugemand, som vil undersøge fugernes tilstand og udskifte dem efter behov. Elastiske fuger bør kun anvendes i bunden af vinduet/døren. Gummifuger i bunden af vinduet eller døren må aldrig males, fordi overfladen tørrer ud og sprækker, og forringer dens holdbarhed. Har fugen sprækker eller revner, kan vand trænge ind og forvolde skade.

Diatech Fugekniv er særdeles egnet til bearbejdning af dybe fuger, hurtig tilskæring af plader, både lige og kurvesnit. Til renovering af fuger, (kommer nemt i dybden), skæring af plader ved renovering/installation af gulvvarme.

Produktoplysninger
1250-200

Produktinformation

Webshop
Ja