Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 118,00 kr. - 3.987,00 kr.

Betal med kreditkort

Skruestik

Skruestik

Der er 26 varer.

Viser 1-12 af 26 element(er)
Aktive filtre
Diesella Maskinskruestik 150x30x125 mm (40025715) Vis her
Pris 611,25 kr.
Mere
Levering 3-4 dage
Diesella Alu. beskyttelsesbakker 125 mm riflet med neodymium Vis her
Pris 211,50 kr.
Mere
Levering 3-4 dage
polar handtools Skruestik 150 mm (9300-8400-0150) Vis her
Pris 1.531,25 kr.
Mere
Levering 4-5 dage
polar handtools Skruestik 100 mm (9300-8400-0100) Vis her
Pris 798,34 kr.
Mere
Levering 4-5 dage
Diesella Parallelklodser i sæt 5x150 mm 14 par (50352005) Vis her
Pris 1.686,50 kr.
Mere
Levering 3-4 dage
KS Tools alu-skruestik, skånebakker, gummipolstring, 175mm Vis her
Pris 234,75 kr.
Mere
Levering 8-9 dage
polar handtools Drejefod for skruestik 125 mm (9300-8400-1125) Vis her
Pris 160,46 kr.
Mere
Levering 4-5 dage
polar handtools Skruestik 175 mm (9300-8400-0175) Vis her
Pris 1.531,25 kr.
Mere
Levering 4-5 dage
Diesella 4 sæt alu. beskyttelsesbakker sæt 125mm inkl. polytex Vis her
Pris 698,00 kr.
Mere
Levering 3-4 dage
Diesella Alu. beskyttelsesbakker 120 mm med neodymium magneter Vis her
Pris 236,25 kr.
Mere
Levering 3-4 dage
Skruetvinge fuldstål 400/120 2-komponent (LT400/120-2K) Vis her
Pris 498,75 kr.
Mere
Levering 4-5 dage
Drejsefod Panther 160 mm (P/160BG) Vis her

Reference: P/160BG

Mærke: Diverse

Drejsefod Panther 160 mm (P/160BG)

Pris 1.123,75 kr.
Mere
Levering 4-5 dage

Skruestik

Find din nye skruestik online i vores store udvalg lige her hos BLITE.

Skruestikken er et stykke værktøj, de fleste måske kender fra sløjd-timen i folkeskolen, men det er faktisk mere eller mindre et must-have på alle værksteder. Så hvis du ikke har en skruestik på dit værksted, eller hvis du mangler en ny, kan du finde en til en skarp pris i vores store udvalg.

Du kan selvfølgelig både finde bordskruestikker og maskinskruestikker i høj kvalitet fra store og anerkendte brands.

Udforsk vores udvalg og find din favorit.

Skruestik - Et uundværligt stykke værktøj

En skruestik er simpelthen et uundværligt stykke værktøj at have i værkstedet, både som professionel og som gør-det-selv-person. En skruestik er med til at sikre både høj sikkerhed og stor præcision, når du eksempelvis skal skære i træ-brædder el. lign.

Med en skruestik kan du nemlig fastspænde det element, du gerne vil arbejde med, så der ingen risiko er for, at det flytter sig undervejs i dit arbejde med det.

På den måde kan du lave det mest præcise snit, samtidig med at du minimerer risikoen for ulykker i værkstedet. Når alternativet er at stå og fastholde elementet, mens man arbejder (en rigtig dårlig og farlig løsning), er det en no-brainer at anskaffe sig en skruestik til værkstedet, så du kan arbejde mere sikkert og mere præcist.

Bredt udvalg af skruestikker

Hos BLITE kan du altid regne med at finde et bredt udvalg af skruestikker. Du kan således både finde bordskuestikker og maskinskruestikker i vores udvalg, så uanset hvilken slags du skal bruge, kan du finde den hos os. De kommer ligeledes i flere forskellige størrelser, så du kan finde en skruestik, som passer til akkurat den type arbejdsopgaver, du står overfor.

Fælles for alle vores produkter her på siden er den høje kvalitet. Her er du altså sikret robust og slidstærkt værktøj, som vil hjælpe dig i værkstedet mange år frem.

De forskellige bordskruestikker og maskinskruestikker kommer fra store producenter, der virkelig ved, hvordan man producerer ordentligt værktøj, som kan holde til at blive brugt.


Bordskruestik

Bordskruestikken, eller bænkskruestikken som den også kaldes, er den klassiske skruestik mange kender fra sløjd, og som står i mange værksteder rundt omkring i Danmark.

Bordskruestikken er smart og alsidig, og kan nemt fastmonteres på enten arbejdsbord- eller bænk. Når først skruestikken er monteret til dit arbejdsbord- eller bænk, kan du nemt fastspænde andre elementer i skruestikken, og på den måde arbejde nemt og sikkert med dem med størst mulig præcision.

I vores udvalg kan du både finde større og mindre bordskruestikker, afhængigt af hvilken arbejdsopgaver du står overfor.

Maskinskruestik

Du kan selvfølgelig også finde en række forskellige maskinskruestikker her hos BLITE.

Maskinskruestikken er specielt smart, når du skal arbejde med el-værktøj, hvor det er super vigtigt, at emnet der arbejdes med, bliver præcist hvor det skal være. Den er en smule mere mobil end en bordskruestik, og findes ligeledes i flere forskellige størrelser.

Sådan vælger du den rigtige skruestik

Når du skal købe en ny skruestik, er det selvfølgelig vigtigt, at du får valgt en, som passer til den arbejdsopgave du står overfor. Derfor har vi herunder tre gode spørgsmål, du kan stille dig selv, så valget af skruestik bliver lidt nemmere.

 

     Hvor hårdfør skal skruestikken være?

Det er vigtigt, at skruestikken kan holde emnet der arbejdes med tilstrækkeligt fast. Er du i tvivl om, den skruestik du har kig på er robust nok, bør du som tommelfingerregel gå en størrelse/styrke op.

     Hvilken størrelse emner skal skruestikken håndtere?

Der er ingen grund til at købe den største skruestik, hvis du ikke kommer til at arbejde med store emner. Vælg en skruestik som passer til de opgaver du oftest står med.

     Hvilken bredde skal kæbebredden på skruestikken have?

Er skruestikkens kæbebredde for smal til emnet, kommer du ikke langt med dit arbejde. Overvej derfor altid hvilken kæbebredde der passer bedst til dine behov.

Køb skruestikker online hos BLITE

Når du køber hos BLITE, er du sikret slidstærkt og funktionelt værktøj af høj kvalitet. Vi leverer direkte fra fabrik til slutbrugeren, og er altid leveringsdygtige på skarpe priser. Udover vores brede udvalg af skruestikker, har vi også en masse andet værktøj af super høj kvalitet. Udforsk f.eks. også vores store udvalg af stiksave, vinkelslibere og høvle.

 

Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer. Vi måler vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot.

 

Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@blite.dk