Virksomhedsoplysninger

BLITE A/S
Industrivej 8
7120 Vejle Øst

CVR: 34 58 50 75

Bank: Den Jyske Sparekasse
Registreringsnummer: 8210
Kontonummer: 6580385336

Køb hos BLITE

En bindende købeaftale er ikke indgået, før du har modtaget en ordrebekræftelse fra os.

Betalingsmuligheder

Vi tilbyder en række forskellige betalingsmuligheder for at gøre det så nemt for dig som muligt at betale for dine varer, herunder:

- Dankort
- Visa
- MasterCard
- MobilePay
- Anyday

Ved kortbetaling har du fuld sikkerhed for dine penge indtil varen er leveret. Pengene vil først blive trukket fra din konto, når varen er afsendt. Dine penge er sikret bedst muligt ved anvendelse af SSL certifikat, der krypterer data i kommunikationen mellem kortindehaver, forretning og andre parter i handlen. Dit kort-, registrerings- og kontonummer kommer aldrig til vores kenskab, da beløbet for varen trækkes fra din konto via et transaktionsnummer.

Ved betaling med Anyday, er det nødvendigt at have en konto oprettet hos Anyday for at benytte delbetalingsløsning på vores webshop. Hvis du har oprettet en Anyday konto, kan du fortsætte til checkout, vælge Anyday som din betalingsløsning, og derefter bruge dit Anyday login til at fuldføre ordren. Minimumsbeløb er 300,- og du skal betale mindst 25% ved kassen.

Priser

Priser på BLITE.dk vises i Danske kroner inklusiv moms og eventuelle afgifter, hvor intet andet nævnes. Priserne er gældende indenfor Danmarks grænser med undtagelse af Færøerne og Grønland. Priserne er eksklusiv omkostninger til levering.

Der tages forbehold for forhold udenfor vores indflydelse, herunder men ikke begrænset til:

- Valutaændringer
- Force majeure
- Leveringssvigt
- Afgiftsændringer
- Udsolgte varer
- Trykfejl

BLITE Plus kundeklub ordrebonus

Vi forbeholder os retten til enhver tid at kunne opsige eller ændre eksisterende ordrebonusaftaler med fremadrettet effekt.

Fragt og levering

Der henvises til afsnittet omkring Fragt og levering.

Returnering

Der henvises til afsnittet omkring Returnering.

Reklamation

Der henvises til afsnittet omkring Returnering.

Særlige forhold for erhvervsdrivende efter købeloven (ikke-forbruger efter købeloven)

Såfremt salg sker på kredit, forbeholder vi os ejendomsret på varen indtil betalingen er registreret. Derudover skal betaling ske i henhold til faktura fra os. Betalingen for leverede varer forfalder 8 dage efter fakturadato, i det omfang der ikke er lavet anden aftale. I tilfælde af forsinket betaling forbeholder vi os retten til at forrente vort tilgodehavende med 1,5 % pr. påbegyndt måned fra leveringstidspunktet.

Klagemulighed

Du har mulighed for at klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os. Klagen kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby via post eller via deres elektroniske klageportal. Klagen kan ligeledes indgives til EU Kommissionens elektroniske klageportal, hvilket er særligt relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU land. Husk at angive vores vores mailadresse, hvis du indsender en klage.

Er du i tvivl om vores handelsbetingelser?

Såfremt der opstår tvivsspørgsmål om vores handelsbetingelser, anbefaler vi, at du retter henvendelse til os.