Filtrer efter

Batteri inkluderet

Batteri inkluderet

Pris

Pris

  • 5.262,00 kr. - 8.262,00 kr.

Betal med kreditkort

Kapsave

Kap-/geringssave

Skal du i gang med et lidt større projekt, hvor du har brug for at skære effektivt og med præcision? Så er en kap-/geringsav perfekt til opgaven. Her hos BLITE har vi et udvalg af kap-/geringssave i høj kvalitet. Vi vælger vores udvalg ud fra kvalitet. På den måde kan du være sikker på, at du får et produkt, der udmærker sig ved at være holdbart og egnet til opgaven. Du kan se vores udvalg af kap-/geringssave nedenfor, og du kan læse mere nederst på siden.

Kapsave

Kap-/geringssave

Skal du i gang med et lidt større projekt, hvor du har brug for at skære effektivt og med præcision? Så er en kap-/geringsav perfekt til opgaven. Her hos BLITE har vi et udvalg af kap-/geringssave i høj kvalitet. Vi vælger vores udvalg ud fra kvalitet. På den måde kan du være sikker på, at du får et produkt, der udmærker sig ved at være holdbart og egnet til opgaven. Du kan se vores udvalg af kap-/geringssave nedenfor, og du kan læse mere nederst på siden.

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)
Aktive filtre
Milwaukee M18 FCOS230-0 230mm Kapsav (4933471696) Vis her
Pris 5.370,00 kr.
Mere
Få varer på lager
Milwaukee M18 FCOS230-121 230mm Kapsav inkl. batteri og lader Vis her
Pris 8.261,25 kr.
Mere
Levering 7-8 dage

Kapsave

Leder du efter din næste kapsav? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos BLITE kan du nemlig købe save i høj kvalitet, så du har det helt rigtige værktøj til dit næste projekt.

Vil du ikke gå på kompromis med kvaliteten af din kapsav, skal du finde dit næste værktøj i vores webshop. Bliv inspireret til dit næste køb af værktøj ved at kigge vores flotte udvalg igennem på denne side.

Hvad er en kapsav?

Kapsaven er, som navnet måske hentyder lidt til, ideel til dig, der skal kappe ting over. Det kan for eksempel være brædder eller lister, som du ønsker at kappe over. Saven kan nemlig hurtigt og nemt skære objekter i perfekte snit.

Hvis du er i tvivl om, hvad en kapsav er, kan den bedst beskrives som en elektrisk sav, der kan minde lidt om en rundsav i udseendet. I dag kan man få mange forskellige kapsave, og mange save kan endda også indstilles, så de kan skære i smig (også kaldet for gering). Derfor er kapsaven også et oplagt stykke værktøj, hvis du ønsker at skære noget i en præcis vinkel. Disse typer af kapsave er faktisk en slags to-i-en-løsning og kaldes derfor kap-/geringssave. Du kan se vores udvalg af kap-/geringssave her.

Når du kigger efter en ny kapsav, kan det også være en god idé at overveje, om du har brug for en batteridrevet sav eller en sav, der kører på strøm med ledning. Meget værktøj kører i dag på batteri, hvilket gør dem mere mobile. Det betyder dog også, at du skal huske at lade batteriet op, inden du skal bruge dem, så du er sikker på, at de er klar til brug.

En strømdrevet kapsav med ledning giver derfor også mindre mobilitet i arbejdet end en batteridrevet kapsav. Til gengæld slipper du for at skulle huske at oplade et batteri, inden du skal bruge maskinen. 

Hvordan bruges en kapsav?

Kapsave kan bruges på byggepladsen eller i værktøjsrummet til at skære i en lang række af materialer. Alt efter behov kan du nemlig finde save, der kan skære i fx metal, træ og aluminium. Når du skal vælge en kapsav, er det derfor altid en god idé at kigge på, hvad dit behov er.

Skal du for eksempel skære i metal, er det vigtigt, at du vælger en kapsav, der er egnet til denne opgave. Ofte vil det komme an på, hvilken klinge der sidder på saven. Der findes nemlig også klinger, som anvendes til træ. Her er der typisk tale om to slags klinger; en klinge med grove tænder og en fintandet klinge. Skal der skæres i metal, skal du anvende en metalklinge.

Er du i tvivl om, hvad der er den rigtige kapsav til netop dit behov, må du ikke tøve med at kontakte vores salgsteam. De sidder klar til at hjælpe dig.

Kapsave i høj kvalitet

Hos BLITE har vores fokus fra start været på salg til professionelle, der sætter pris på god kvalitet. Derfor kan du i vores sortiment altid finde et bredt udvalg af kvalitetsværktøj til netop den opgave, som du skal løse.

Når du køber nyt værktøj som for eksempel kapsave, er det altid en god idé at kigge efter høj kvalitet. Det giver ofte den bedste oplevelse, når du er i gang med arbejdet, og tit giver værktøj i høj kvalitet også et bedre resultat. Samtidig øger du chancen for, at du kan få glæde af dit værktøj i mange år frem.

Se vores fine udvalg af kapsave i høj kvalitet, og bliv inspireret til dit næste værktøjskøb. Husk desuden, at vi altid har meget andet værktøj i topkvalitet på vores webshop. Er du for eksempel på udkig efter en anden slags sav, kan du med fordel undersøge vores store udvalg af save på vores hjemmeside.

På hjemmesiden findes også mange forskellige redskaber til dig, der arbejder med have og park. Her har vi alt fra græstrimmere og hækkeklippere til løvblæsere og gasbrændere.

Få besøg af vores rullende showroom

Vil du gerne have værktøjet i hånden, inden du træffer beslutningen? Hos BLITE forstår vi godt, at det en gang imellem kan være nødvendigt at se værktøjet i virkeligheden, inden beslutningen bliver truffet. Derfor arbejder vi med konceptet ”Det rullende showroom”, hvor vi kommer på besøg hos dig, så du kan blive endnu mere sikker i din sag, inden du køber dit næste værktøj.

Vores dygtige salgsteam sidder også altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til dit næste værktøjskøb. Har du brug for hjælp, eller vil du gerne have besøg af os, kan du kontakte vores salgsteam allerede i dag.