Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 97,00 kr. - 12.610,00 kr.

Værktøjskasse

Værktøjskasse

Der er 53 varer.

Viser 1-12 af 53 element(er)
Aktive filtre

En solid værktøjskasse er handymandens bedste ven

Handymænd på alle niveauer har brug for en værktøjskasse. Uanset om du er født med en hammer i hånden, eller om du knap nok kan sætte et billede op i stuen, skal du have styr på dit værktøj. Uden en værktøjskasse ender det hele med at ligge og flyde, og lige pludselig kan du ikke finde dit værktøj, når du har brug for det. 

Derfor har alle brug for en værktøjskasse. Måske har du ikke så meget forskelligt værktøj liggende i din værktøjskasse, men i det mindste ved du hvor det er, når du skal bruge det. Med mærker som BATO, Dewalt og Milwaukee er du sikker på at finde god kvalitet til prisen. Vi har nøje udvalgt de bedste produkter på markedet, så du ikke skal bruge tiden på det.

Stort udvalg af værktøjskasser til alle behov 

Hos Blite kan du finde værktøjskasser og pakkede værktøjssæt til alle behov. Uanset om du har brug for den helt store værktøjskuffert eller værktøjstaske, eller om du bare skal bruge en ganske simpel og lille en af slagsen, så har vi hvad du skal bruge. 

Når du skal købe en værktøjskasse, bør du derfor også overveje, hvor stor en variant du behøver. Det er ærgerligt at købe en stor værktøjskuffert, hvis du alligevel ikke har værktøj nok til at det giver mening. Og omvendt er det irriterende at vælge en lille variant, og så ikke have plads til alt sit værktøj. 

Gå på udgik i vores store udvalg af værktøjskasser, værktøjskufferter og værktøjstasker, og finde den der passer til netop dig og dit værktøj.

Hvis du mangler noget værktøj at putte i din kommende værktøjskasse, kan du også finde det hos Blite. Du kan eksempelvis finde afstandsmåler, vaterpas, topnøglesæt, Torx nøglesæ samt meget andet håndværktøj

Værktøjskasse på hjul 

Det kan være tungt at slæbe rundt på sin værktøjskasse hver eneste dag. Kombinér din værktøjskasse med vores Milwaukee Packout flad trolley, så du kan have dit værktøj ved hånden uden at overbelaste din krop unødvendigt. En værktøjskasse på hjul vil spare dig for mange løft og du kan derfor medbringe flere stykker værktøj, som du måske ville lade ligge hjemme eller i bilen, f.eks. din loddekolbe.

Køb dit værktøj online hos Blite

Når du køber hos Blite, er du sikret slidstærkt og funktionelt værktøj af høj kvalitet. Vi leverer direkte fra fabrik til slutbrugeren, og er altid leveringsdygtige på skarpe priser. 

Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer. Vi måler vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot

Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@blite.dk