Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 896,00 kr. - 5.034,00 kr.

Alle bedst sælgende
Stiksave

Stiksave

Der er 17 varer.

Viser 1-12 af 17 element(er)
Aktive filtre

Se udvalg af stiksave

En stiksav er måske den mest alsidige af alle save. Den er i hvert fald helt sikkert det rette værktøj, hvis du ønsker helt skarpe og præcise linjer, som kan rundes præcis som du lyster. 

Hos BLITE kan du finde et udvalg af forskellige stiksave fra det anerkendte amerikanske mærke Milwaukee.

Hvad kan jeg bruge en stiksav til?

Som nævnt, er en stiksav et ganske alsidigt værktøj. Derfor kan du bruge den til en række af forskellige opgaver. Hvis du er i tvivl om, hvilke opgaver den passer til, har vi nogle få eksempler på opgaver, hvor en stiksav vil passe glimrende.

  • Tilskæring af planker og plader

  • Udskæring af armatur

  • Udskæring til montering af håndvask

Husk at overveje, hvor effektiv din sav skal være. Alt efter hvor hurtigt du skal have løst opgaven, bør du nemlig kigge på stiksavens slaglængde og slagantal. Hvis den typisk skal bruges til større projekter, skal begge tal gerne være i den høje ende. Hvis det primært er mindre opgaver, behøver tallene ikke være specielt høje.

Hvilken type stiksav skal have?

Udover effektiviteten på din kommende stiksav, er der også to andre ting du bør overvejer, inden du køber. 

Bølje- eller stavgreb?

Der findes to typer af greb på en stiksav. Bøjlegreb og stavgreb. Hvilket greb du vælger, har betydning for både komfort og funktionalitet. 

Hvis du vælger en med stavgreb, får du en sav som generelt set er mere funktionel, og som kan bruges til flere opgaver, end hvis du vælger bøljegreb. Et stavgreb gør nemlig, at du både kan save oppefra og nedefra. 

Med et bøljegreb får du større komfort, men til gengæld er det bedst til kun at save oppefra.

Med eller uden ledning?

Noget andet du skal overveje er, om du vil have en stiksav med eller uden ledning. En eldrevet stiksav med ledning er et værktøj med mange kræfter. Dette er specielt et oplagt valg, hvis du typisk har længere projekter, da du så ikke skal bekymre dig om et potentielt afladet batteri. Til gengæld kan ledningen være en irritation, hvis du skal flytte dig meget undervejs. 

En stiksav med batteri og uden ledning er super valg, hvis du vil have en stiksav, som du kan flytte rundt på, og som samtidigt ikke er afhængig af at have en stikkontakt tæt på. 

Når du køber en stiksav, bør du samtidig overveje at investere i et høreværn pga. støjen, og hvis du har brug for arbejdslys i verdensklasse, kan du kigge på vores udvalg af Scangrip.

Køb dit værktøj online hos BLITE

Når du køber hos BLITE, er du sikret slidstærkt og funktionelt værktøj af høj kvalitet. Vi leverer direkte fra fabrik til slutbrugeren, og er altid leveringsdygtige på skarpe priser. 

Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer. Vi måler vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot


Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@blite.dk