Udvidet garanti på dit elværktøj

Få en ekstra sikkerhed i form af udvidet garanti fra nogle af de største mærker på BLITE.dk ved, at registere dit køb hos de pågældende leverandører. 

Find det pågældende mærke herunder og klik på 'Registrer garanti'.

Milwaukee: Op til 3 års garanti

Registrer dit køb hos Milwaukee senest 30 dage efter dit køb.

Garantien dækker fra købsdatoen og alt efter hvilket Milwaukee elværktøj du har købt dækker garantien op til 3 år (1 + 2). Garantien afhænger af om købet er til erhvervsmæssig brug eller forbrugerkøb, og der gælder særlige vilkår for MX FUEL produkter og Milwaukee REDLITHIUM batterier.

Fra den 1. oktober 2023 vil den forlængede garanti på MILWAUKEE® elværktøj, havemaskiner og REDLITHIUMTM batterier kun gælde hvis produktet er nyt og købt gennem en autoriseret MILWAUKEE® forhandler. Køb foretaget før den 1. oktober 2023 påvirkes ikke af denne ændring.

Vi gør opmærksom på at garantien ikke gælder for udvalgt tilbehør samt for komponenter som er udsat for normal slitage. De endelige og fuldstændige vilkår for garantien skal findes på Milwaukees hjemmeside.

BOSCH: 3 års garanti på maskiner

Registrer dit køb hos BOSCH senest 4 uger efter dit køb. 

Du kan forlænge den gratis garantiperiode på et år med yderligere 2 års ved, at registrere dit køb hos BOSCH. Garantien kan kun opnåes på alle professionnelle el- og måleværktøjer og tilhørende batterier og ladere fra BOSCH. Undtaget er højfrekvensværktøj, batteridrevne bore-/skruemaskiner til industriel brug, trykluftsværkøtj og medfølgende tilbehør.

DeWALT: 3 års garanti

Registrer dit køb hos DeWALT senest 4 uger efter dit køb.

Garantien gælder ikke alle DeWALT produkter, og i disse tilfælde er DEWALT’s almindelige handelsbetingelser gældende. På DeWALT's hjemmeside kan du læse mere om hvilke produkter der er undtaget

HiKOKI: 3 års garanti

HiKOKI giver dig 3 års garanti på al elværktøj og batteri værktøj inkl. ladere. 

Det er ikke påkrævet at registere dit køb online hos HiKOKI, men i stedet er garantien gældende fra købsdatoen.  

Vil du have hurtig levering?

For os er god service og hurtig levering vigtigt - og vi gør vores allerbedste for, at sikre at du får den bedste oplevelse. Derfor kan du forvente at vi afsender bestilte lagervarer inden 1-2 hverdage.