NYHED!

Milwaukee showroom i Vejle | Hos Danmarks største selvstændige Milwaukee forhandler

Nyhed hos BLITE!
Vi har åbnet vores eget Milwaukee showroom i Vejle med et stort udvalg af både Milwaukee el- og håndværktøj fra M12, M18 og PACKOUT serien, havemaskiner og meget mere!
I vores showroom kan du alle hverdage sammen med en dygtig Milwaukee produktekspert tage et kig på hele udvalget, og sammen finde frem til det helt rette til dine behov og ønsker.

Book dit besøg ved at skrive til os i dag.

Milwaukee showroom i Vejle

Nyhed hos BLITE!
Vi har åbnet vores eget Milwaukee showroom i Vejle med stort udvalg af både Milwaukee el- og håndværktøj fra M12, M18 og PACKOUT serien, havemaskiner og meget mere!

Book dit besøg ved at skrive til os i dag.

Åbningstider i Milwaukee showroom

Åbent efter aftale alle hverdage.

For aftale om besøg i showroom, kontakt os venligst på mail@blite.dk for nærmere aftale. 

Hvis der er udvalgte maskiner som du er interesseret i, så giv os gerne besked herom på forhånd. 

Åbningstider i Milwaukee showroom

Åbent efter aftale alle hverdage.

For aftale om besøg i showroom, kontakt os venligst på mail@blite.dk for nærmere aftale.

Hvis du er interesseret i specifikke maskiner, så giv os gerne besked herom på forhånd.

Milwaukee M18 | Ultimativ kraft og ekstrem høj ydeevne

Milwaukee M18 er kraftfulde 18-voltsmaskiner, og når du arbejder med denne serie, kan du klare enhver opgave med samme batteritype. M18 er skabt til professionelt brug og hobbyfolk der ønsker god kvalitet til enhver opgave. Alt værktøj fra M18 serien er skabt ud fra Milwaukees tre banebrydende innovationer: RedLithium-Ion™ batteriet, Redlink Plus™ elektronikken og ikke mindst den kulfri Powerstate™ motor.

Milwaukee M12 | Kraftfuld styrke i kompakt form

M12 serien er den største kompaktserie på markedet inden for værktøj! Det betyder at du får et kæmpe udvalg af værktøj og maskiner i den gode Milwaukee kvalitet med mange forskellige anvendelsesmuligheder, der er den perfekte løsning når der skal arbejdes på trang plads eller over hovedhøjde.

Milwaukee havemaskiner | Batteridrevne værktøjer til have og landskaber

Med en Milwaukee havemaskine får du uovertruffen haveværktøj der er kraftfuldt, hurtigt, pålideligt og sikkert. Havemaskinerne findes både inden for M12 og M18 serierne, der tilbyder en bred vifte af professionelle havemaskiner.

Milwaukee PACKOUT | Modulsystem med ubegrænsede muligheder

Skab dine egne opbevaringsløsninger med ubegrænsede muligheder for sammensætning til både arbejdsbilen, byggepladsen og værkstedet.

SPØRGSMÅL?

Hvad er åbningstiderne i showroom?

Vores Milwaukee showroom er åbent alle dage efter aftale. Vi kan ikke garantere mulighed for besøg i showroom uden en forudgående aftale, da der kan være optaget af andre arrangementer. 

Adressen er Industrivej 8 B, 7120 Vejle hos BLITE.

Hvordan booker jeg et besøg i showroom?

Hvis du ønsker at besøge os i vores Milwaukee showroom, vil vi meget gerne hjælpe med gode råd og vejledning af det store udvalg fra Milwaukee. 

Du kan booke en aftale i vores showroom ved at skrive til mail@blite.dk. Så aftaler vi et tidspunkt hvor vi åbner for dig. Hvis der er specifikke maskiner du er interesseret i, så giv os venligst gerne besked om dette på forhånd. 

Hvad er der i Milwaukee showroom?

I vores Milwaukee showroom finder du et stort udvalg af el-værktøj og håndværktøj, diverse tilbehør, havemaskiner samt et stort udvalg af PACKOUT serien.

Der vil desuden være udvalgte kampagnemodeller og særlige tilbud der løbende udskiftes.

Hvis du er interesseret i en eller flere specifikke maskiner, så giv os gerne besked herom inden dit besøg. Hvis det drejer sig om en særlig opgave eller arbejdsområde vil vi også gerne vide dette på forhånd. 

Handler du privat eller til erhverv?

Hvis du i forvejen er oprettet som erhvervskunde hos BLITE, kan vi hurtigt hjælpe dig med bestillingen i vores showroom. Såfremt du ikke allerede er oprettet som kunde hos os, kan vi sagtens hjælpe dig med dette. Vi kan tilbyde betaling via faktura eller EAN

Hvis du ønsker at handle som erhvervskunde hos os, er du velkommen til at kontakte os på mail@blite.dk for mere information omkring dine muligheder. 

Det er også muligt at booke besøg i vores Milwaukee showroom som privat kunde. Vi tager imod kortbetaling eller MobilePay.

Andre spørgsmål?

Hvis du har andre spørgsmål angående vores showroom, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice:

Direkte: +45 7536 7575 
Email: mail@blite.dk

3 års garanti fra Milwaukee

Registrere dit køb hos Milwaukee senest 30 dage efter dit køb, og få op til 3 års garanti på dit Milwaukee produkt.

Besøg vores showroom

Hvis du er interesseret i et Milwaukee produkt, eller gerne vil høre mere om Milwaukee generelt, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Hurtig levering på alle lagervarer

Når du bestiller Milwaukee hos os, kan du forvente hurtig afsendelse på alle lagervarer - det betyder at vi afsender bestilte lagervarer inden for 1-2 hverdage. Det gør vi fordi at god service og hurtig levering er vigtigt - og vi gør vores allerbedste for, at sikre at du får den bedste oplevelse.