Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 498,00 kr. - 14.344,00 kr.

Milwaukee M18

Milwaukee M18

Der er 118 varer.

Viser 1-12 af 118 element(er)
Aktive filtre

Milwaukee M18 - værktøj til professionelle

Der er få andre firmaer indenfor værktøjsfremstilling, som har mere erfaring end Milwaukee. Dette betyder også, at de har været med lige fra begyndelsen, når det kommer til fremstilling og design af moderne akku værktøj. 

Når du vælger akku værktøj fra Milwaukee, er du sikret en kvalitet, som få andre matcher. 

Milwaukee M18 er en serie af akku værktøjer, som indeholder over 200 forskellige stykker værktøj. Alle produkter i serien er bygget op omkring tre helt specielle innovationer fra Milwaukee; deres motor, deres batteri og den helt specielle celle-overvågningsteknologi. 

Deres motor, Powerstate Brushless, kan levere en markant højere effektivitet, end mange andre motorer i branchen, og har samtidig en længere holdbarhed. 

Batteriet, Redlithium, er uden den såkaldte hukommelseseffekt. Det betyder, at batterierne i Milwaukee M18 serien har en længere driftstid og længere levetid. 

Celle-overvågningsteknologien, Redlink Plus, består af avancerede komponenter, som tillader en individuel overvågning af cellerne i værktøjet. Samtidig inkluderer teknologien indbygget overophedning- og overbelastningsbeskyttelse, som kommunikerer med værktøjet. Dermed sørger det for, at værktøjet ikke bliver overophedet eller overbelastet, og dermed bryder sammen. 

Milwaukee M18 FUEL

Arbejder du professionelt, så har du måske hørt om Milwaukee M18 FUEL. M18 FUEL er designet til de mest krævende arbejdsopgaver, og tåler at blive brugt på daglig basis. Milwaukee leverer med M18 FUEL det bedste indenfor teknologi, og har skabt værktøjer, som skaber nye niveauer af kraft og ydeevne.

Teknologien brugt i M18 FUEL serien giver fantastisk kraft, driftstid og holdbarhed. Kort sagt, så tilbyder M18 FUEL™ markedets bedste system-teknologier som arbejder, beskytter og styrker dine batteridrevne maskiner.

Stort udvalg af Milwaukee M18 værktøj

Vi er selvfølgelig utroligt stolte af at have et stort udvalg af forskelligt Milwaukee M18 akku værktøj. Som nævnt indgår der over 200 forskellige akku værktøjer i Milwaukee M18 serien, og derfor kan du finde en masse forskellige kvalitetsprodukter her på siden. 

Du kan eksempelvis både finde en slagnøgle, en vinkelsliber eller et Milwaukee M18 batteri.

Udover vores store udvalg af Milwaukee M18 produkter, har vi selvfølgelig også en masse andet værktøj fra Milwaukee. Mangler du eksempelvis høreværn, eller arbejdslys i verdensklasse, kan du også finde det hos BLITE. 

Køb Milwaukee M18 online hos BLITE

Når du køber hos BLITE, er du sikret slidstærkt og funktionelt værktøj af høj kvalitet. Vi leverer direkte fra fabrik til slutbrugeren, og er altid leveringsdygtige på skarpe priser. 

Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer. Vi måler vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot


Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@BLITE.dk