Filtrer efter

Mærker

Mærker

Sværdlængde

Sværdlængde

Energikilde

Energikilde

Spænding i volt

Spænding i volt

Batteri og lader inkluderet

Batteri og lader inkluderet

Sæt

Sæt

Pris

Pris

  • 140,00 kr. - 5.597,00 kr.

Kædesave

Kædesave

Der er 21 varer.

Viser 1-12 af 21 element(er)
Aktive filtre

Find den rette kædesav 

En kædesav er et af de mest uundværlige værktøjer, hvis man er hus- eller have-ejer. Ofte kan du nemlig komme ud for situationer, hvor din almindelige sav simpelthen ikke slår til. Forestil dig at fælde et stort træ alene med håndkraft.

Lyder det ikke lige tanden for hårdt? Her kommer kædesaven i spil. Med de kræfter sådan en besidder, bliver det en leg af fælde træer, og du kan spare en masse energi.

Derfor har vi hos BLITE samlet et udvalg af el kædesav af høj kvalitet. Kig f.eks. nærmere på el kædesave fra KiKOKI og Milwaukee her.

Kædesav - Det kan du bruge den til

En kædesav kan hjælpe dig med en række praktiske opgaver. Mest oplagt er det dog, at du skal bruge den til at fælde træer, eller skære brænde op.

Husk, at det er kraftfuld maskine, og hvis du ikke bruger det rette sikkerhedsudstyr, kan du komme til skade. Husk eksempelvis at passe på dine øre, og køb et høreværn.

Hvis du skal arbejde efter mørkets frembrud, vil vi anbefale dig at kigge på Scangrip, som er Europas ledende fabrikant af arbejdslys.

Hvilke fordele er der ved en batteri kædesav?

Når du skal have en ny kædesav, bør du overveje, hvilken slags kædesav du har brug for. Hos BLITE vil vi helt klart anbefale dig at vælge en batteri kædesav. Den har kræfter nok til langt de fleste opgaver, og vil derfor være et glimrende valg til langt de fleste forbrugere.

Samtidig er du med batteri kædesav sikret frihed og fuldkommen frit manøvrerum. Husk dog at tjekke, om du strøm nok på, inden du påbegynder en stor opgave i haven.

Køb dit værktøj online hos BLITE

Når du køber hos BLITE, er du sikret slidstærkt og funktionelt værktøj af høj kvalitet. Vi leverer direkte fra fabrik til slutbrugeren, og er altid leveringsdygtige på skarpe priser.

Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer. Vi måler vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot.

Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@blite.dk