Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 62,00 kr. - 2.246,00 kr.

Vaterpas

Vaterpas

Der er 27 varer.

Viser 1-12 af 27 element(er)
Aktive filtre

Køb vaterpas

Når du skal hænge et billede op, eller sikre at din hylde hænger fuldkomment lige, er et vaterpas et perfekt værktøj. Det sikrer nemlig, at dit billede eller din hylde er i vater. Og hvis du gerne vil have, at din hylde og dit billede ikke hænger skævt, så skal det være i vater.

Du har måske hørt udtrykket at noget er ‘i lod og vater’. Når man arbejder vandret, taler man om vater, og når man arbejder lodret, taler man om lod. Så hvis noget er i lod og vater, vil det sige, at der præcis 90 graders forskel på den lodrette og vandrette flade.

Derfor har mange modeller også en ekstra ‘libelle’ i den ene ende, så den også kan fungere som loddestok. Nogle har endda en tredje libelle, som gør nemt at måle 45 grader.

De forskellige typer - Skal du have et analogt eller digital vaterpas?

Vaterpas kommer i mange varianter, og spørgsmålet er, om du skal have et almindeligt eller et digitalt vaterpas.

Den almindelige variant, er den som de fleste kender til, og nok har prøvet at bruge. Den fungerer glimrende, og kræver ingen større håndværks-viden. Det er bare at gå i gang.

Et digital vaterpas kan lidt mere end det almindelige. Det digitale vaterpas fungerer specielt godt til de vinkler, som ikke er 0 eller 90 grader. Den kan nemlig måle den helt præcis hældning, hvilket er praktisk hvis du eksempelvis måler en skråvæg. 

Stort udvalg af vaterpas

Hos Blite kan du finde et udvalg af almindelige og digitale vaterpas fra det anerkendte mærke Milwaukee. Vi forhandler dem i forskellige udgaver og længder, således at du kan finde lige akkurat det, som passer til dine behov.

Hvis du vil foretage dit arbejde i godt lys, bør du tage et kig på vores store udvalg af arbejdslamper.

Køb dit værktøj online hos BLITE

Når du køber hos BLITE, er du sikret slidstærkt og funktionelt værktøj af høj kvalitet. Vi leverer direkte fra fabrik til slutbrugeren, og er altid leveringsdygtige på skarpe priser.

Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer. Vi måler vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot.

Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@blite.dk