Filtrer efter

Spænding i volt

Spænding i volt

Batteri inkluderet

Batteri inkluderet

Pris

Pris

  • 666,00 kr. - 4.504,00 kr.

Betal med kreditkort

Kloakrenser

Kloakrenser

Der er 6 varer.

Viser 1-6 af 6 element(er)
Aktive filtre
Milwaukee M12 BSWP-0 stavpumpe 2000 l/t (4933479639) Vis her
Pris 1.435,00 kr.
Mere
Varen er på lager
Milwaukee M18FDCPF10-201C Kloakrenser 1x2Ah batteri og lader Vis her
Pris 4.504,00 kr.
Mere
Levering 7-8 dage
Milwaukee M18FDCPF8-0C Kloakrenser uden batteri og lader Vis her
Pris 3.254,00 kr.
Mere
Levering 7-8 dage
Milwaukee Spiral til M12 BDC8 (48532571) Vis her
Pris 680,00 kr.
Mere
Levering 7-8 dage
Milwaukee Reservekabel med kamera 3 m (48530151) Vis her
Pris 1.223,00 kr.
Mere
Levering 7-8 dage
Milwaukee Rensespiral 8MMX10, 5M M18PF (48532673) Vis her
Pris 736,00 kr.
Mere
Levering 7-8 dage

Kloakrenser

Dræner din kloak ikke så godt længere, eller er uheldet ude med et stoppet afløb, kan en kloakrenser være det rette værktøj til at hjælpe dig videre fra en irriterende situation. Her på siden finder du kloakrensere i høj kvalitet fra et brand, vi i den grad kan stå inde for.

Se vores udvalg her på siden, hvor du også kan se de forskellige modeller, vi forhandler. Fælles for dem alle er den stabilt høje kvalitet, der sikrer dig afløb og kloak fri for tilstopning.

Hvad er en kloakrenser?

En kloakrenser er et spiralformet stykke værktøj, nærmest som en fjeder, som man stikker i det afløb, tagrende, kloak eller lignende, hvor man ikke selv ellers kan komme til. Kloakrenseren sørger derefter for at frigøre det snavs og skidt, der måtte have sat sig fast. Med dette stykke værktøj kan du selv være med til at rense og vedligeholde din kloak og dine afløb, så du ikke skal bruge tid og udgift på at få en kloakmester ud.

Der er formentlig ikke nogen kloakker eller afløb, der i løbet af en levetid ikke stopper til og dermed ikke fungerer optimalt. Man kan lidt groft sige, at jo ældre et hus er, desto større bliver sandsynligheden for, at afløb hober snavs og skidt op. Det behøver hverken være dårlig vedligeholdelse eller dårlig brug, der er udslagsgivende. Selve rørene kan over tid også blive slidt og opleve brud.

Blandt vores udvalg af kloakrensere finder du også modeller med kamera, der vil kunne afsløre, hvis det ikke kun er ophobet snavs, der medfører den stoppede kloak.

Hvad er fordelene ved en kloakrenser?

Rigtig mange mennesker har ikke længere lyst til at være afhængige af skrappe kemikalier i deres rengøring. Er du blandt dem, kan en kloakrenser være det helt rette svar for dig. Du står nemlig i den ene ende af røret og fører så det bøjelige værktøj ind. Fordi kloakrenseren er som en bøjelig fjeder, vil du nemt kunne komme igennem snoede rør og virkelig få fjernet både snavs, hår og sæberester, der måtte have sat sig fast.

Afløbsrenseren kan også bruges til de udendørs nedløbsrør, som i løbet af efteråret har det med at samle på visne blade fra årstidens løvfald.

Når du har brugt kloakrenseren, anbefales det at skylle efter med vand i siden af rørene, så de bliver renset så grundigt som muligt.

Kloakrenser med eller uden batteri?

Om du er til den ene eller anden type af værktøj, er nok mest et temperamentsspørgsmål. Vælger du at købe en manuel kloakrenser, skal du naturligvis selv klare arbejdet. Ved de batteridrevne modeller får du hjælp af en motor, der kører den spiralformede fjeder rundt og løsner alt det skidt, der måtte være i kloakrøret, alle de blade, der måtte være i nedløbsrøret, eller alle de sæberester og hår, der over tid samler sig i et afløbsrør.

Selvfølgelig er med eller uden batteri på din kloakrenser også et spørgsmål om kroner og øre. Du er derfor nødt til at spørge dig selv om, hvad dit behov er. Skal du have renset mange rør flere gange om året, kan det måske tidsmæssigt godt svare sig at investere i et lidt dyrere produkt, der med en motor kan tage fat i længere tid, end du selv ville kunne have gjort ved egen kraft. Er det derimod primært bladene, som skal renses ud af tagrenden, vil en manuel model nok kunne klare opgaven.

Høj kvalitet i alle vores produkter

Hos BLITE går vi aldrig på kompromis med kvaliteten i de varer, du finder i vores sortiment. Derfor finder du kloakrensere fra det anerkendte brand Milwaukee, som designer og producerer værktøj, som almindelige mennesker skal kunne bruge på professionel vis. Uanset om du vælger en manuel eller batteridrevet model, kan du være sikker på at få leveret et produkt, der kan klare opgaven.

Kontakt vores salgsteam for mere information

Hos BLITE har en forretningsgang, der hedder, at vi forhandler produkter direkte fra producenten og hjem til din bopæl. Det betyder, at der ikke er nogle mellemled, der gør værktøjet dyrere, end det behøver at være. Du får derfor altid den højeste kvalitet, markedet kan tilbyde, til de laveste priser.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, hvad du har brug for, eller hvordan et produkt virker, er du mere end velkommen til at tage kontakt til vores professionelle salgsteam, som står klar til at vejlede dig om alt i værktøj og besvare de spørgsmål, du måtte have. Du har også mulighed for at bestille et besøg af din konsulent i dit område. Her kan du kigge værktøj igennem med kyndig vejledning, så du får lige præcis de produkter i arsenalet, der kan klare dit behov.