Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 97,00 kr. - 2.620,00 kr.

Betal med kreditkort

Skydelærer

Er det på tide med en ny skydelære, så du er sikker på at få de helt rigtige mål ned til millimeters præcision? Så har du fundet det helt rigtige sted. Her finder du nemlig et stort udvalg af skydelærer til rigtig gode priser. Vi forhandler værktøj fra nøje udvalgte og anerkendte brands, så du aldrig skal gå på kompromis med kvaliteten af dit værktøj.

Skydelærer

Er det på tide med en ny skydelære, så du er sikker på at få de helt rigtige mål ned til millimeters præcision? Så har du fundet det helt rigtige sted. Her finder du nemlig et stort udvalg af skydelærer til rigtig gode priser. Vi forhandler værktøj fra nøje udvalgte og anerkendte brands, så du aldrig skal gå på kompromis med kvaliteten af dit værktøj.

Der er 36 varer.

Viser 1-12 af 36 element(er)
Aktive filtre
Diesella Digital Skydelære 0-150x0,01 mm med kæbelængde 40 mm Vis her
Pris 373,75 kr.
Mere
Levering 3-4 dage
BATO Skydelære. (7998) Vis her

Reference: 7998

Mærke: BATO

BATO Skydelære. (7998)

Pris 329,00 kr.
Mere
Levering 2-3 dage
Diesella Digital skydelære 0-150x0,01 mm i carbon fiber Vis her
Pris 179,00 kr.
Mere
Levering 3-4 dage
BATO Skydelære. (7992) Vis her

Reference: 7992

Mærke: BATO

BATO Skydelære. (7992)

Pris 183,00 kr.
Mere
Levering 2-3 dage
Diesella Skydelære med klemlås 0-150x0,05 mm og 40 mm kæber Vis her
Pris 215,00 kr.
Mere
Levering 3-4 dage
Diesella IP54 Digital Skydelære 0-150x 0,01 mm m. ABS (10218450) Vis her
Pris 517,50 kr.
Mere
Levering 3-4 dage
Diesella Skydelære med skruelås 0-200x0,05 mm og 50 mm kæber Vis her
Pris 392,50 kr.
Mere
Levering 3-4 dage
VIGOR Digital skydelære 150mm (V1713) Vis her
Pris 348,75 kr.
Mere
Levering 8-9 dage
Diesella Skydelære til bremseskiver 0-60x0,1 mm med 52 mm kæber Vis her
Pris 541,50 kr.
Mere
Levering 3-4 dage
Diesella Digital skydelære 0-150x0,01 mm med spidse kæber Vis her
Pris 513,75 kr.
Mere
Levering 3-4 dage
- 115,25 kr. Nedsat pris Lagersalg! Diesella IP67 digital skydelære 0-15x0,01mm kæbelængde 40mm Vis her
Pris 882,50 kr. Normalpris 997,75 kr.
Mere
Få varer på lager
Diesella Digital Skydelære 0-100x0,01 mm med kæbelængde 30 mm Vis her
Pris 360,00 kr.
Mere
Levering 3-4 dage

Hvad er en skydelære egentligt?

En skydelære er et værktøj, der sørger for, at du kan måle helt præcist. I nogle arbejdssituationer er millimeternøjagtighed nødvendigt, og det kan dette værktøj altså hjælpe dig med. Skydelæren viser afstanden mellem de to kæber helt præcist. Her kan du både få det indvendige og det udvendige mål. 

Med en skydelære vil man typisk kunne måle centimeter, millimeter, tommer og nonius. Det betyder, at du kan få helt præcise afstande, lige meget om du måler længder, bredder eller dybder. 

Du finder her på siden et stort udvalg af skydelærer, der kan klare netop det arbejde for dig. Du kan både få en mere analog udgave af værktøjet, eller du kan vælge af anskaffe dig en digital skydelære, der gør det meget lettere at se målingen på værktøjet.

Hvorfor anvende en skydelære?

Har du nogensinde overvejet, hvor lang en specifik skrue er, da den helt sikker skal gå for langt igennem materialet? Så er du ikke den eneste. Og det er ikke altid lige nemt at få et præcist mål på en skrue ved hjælp af en almindelig tommestok eller målebånd. Her kan man eksempelvis anvende en skydelære, så du har det helt nøjagtige mål.

En skydelære er både super nem at anvende og opbevare, så der er ingen undskyldning for ikke have en af disse i værktøjskassen. Går du ovenikøbet med en digital version af værktøjet, skal du aldrig bekymre dig om, om du har læst forkert. Du får nemlig opgivet det helt korrekte mål på viseren.

Hvad bør du ellers overveje?

Når det kommer til valg af værktøj, er der en masse faktorer, man kan overveje, inden man bestiller. Det er også tilfældet med skydelærer. Der er nemlig flere ting, der kan være relevante for dette stykke værktøj.

Først og fremmest er det vigtigt at tænke over, hvor stor en skydelære du har brug for. Typisk vil størrelsen være 150 mm, men har du brug for noget, der kan måle super præcist helt ned til 0,1 mm, kan det i nogle tilfælde være bedre at købe en mindre skydelære. 

Derudover er materialet også vigtigt at tænke over. De fleste skydelærer kommer i stål, aluminium eller metal. I få tilfælde kan det være værd at overveje, om din skydelære ikke skal være i metal. Arbejder du nemlig på større byggeprojekter, kan sådan et metalværktøj skabe problemer for magnetiske målinger, når man skal bore. Hvis dette ikke kommer til at være et problem, kan du frit vælge det materiale, du finder bedst.

Skal du arbejde i vand eller i meget fugtige miljøer, kan det også være en idé at overveje, om dine skydelærer skal være vandtætte. Det kan eksempelvis være ved kloakarbejde.

Kvalitetsværktøj til gode priser

Hos BLITE finder du et kæmpe udvalg af værktøj i bedste kvalitet. Vi forhandler produkter fra mindre, men meget nøje udvalgte brands for at give dig det bedste værktøj på markedet. Her på siden finder du skydelærer fra brands som VIGORBATO og Diesella

Lige meget om du skal bruge en stor eller helt almindelig skydelære, kan du finde det her på siden. Vi har skåret mellemforhandleren væk i købsprocessen, så vi kan tilbyde dig kvalitetsværktøj til endnu bedre priser.

Det betyder også, at værktøjet bliver sendt fra fabrikken og hjem til din adresse, når du bestiller værktøj hos BLITE. Vi sørger for, at din skydelære og andet værktøj bliver leveret hurtigt til døren, så du hurtigst muligt kan komme i gang med arbejdet igen.

Få hjælp til valg af skydelære hos BLITE

Er du ikke kendt i alt værktøj her på siden, eller har du bare et par spørgsmål, inden du sender din ordre afsted? Så sidder vores kundeservice klar på mail og telefonen til at hjælpe og rådgive dig i vores produkter.

Vores mål er nemlig ikke kun at kunne tilbyde værktøj til branchens bedste kvalitet, men samtidig at kunne rådgive og hjælpe dig med det rette valg. Derfor er det også muligt, at vores rullende showroom kan komme forbi din adresse. 

Her kan du nemlig afprøve og få hjælp til værktøjet, inden du køber det. Du skal bare tage kontakt til vores salgsteam, og så får vi aftalt en tid, hvor vi kan komme forbi dig og din adresse. 

Så kan du både afprøve en skydelære eller andet måleværktøj, så du er helt sikker på, hvordan det anvendes, og i hvilke situationer det egner sig bedst. Få bugt med tvivlen, inden du bestiller hos os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål.