BATO

Nedenfor kan du se et stort udvalg af BATO. Hvis der mangler lige netop det på BLITE.dk, som du ønsker, skal du ikke tøve med at kontakte os, da vores forhandlerret giver os mulighed for at tilbyde jer det fulde sortiment.

BATO

Nedenfor kan du se et stort udvalg af BATO. Hvis der mangler lige netop det på BLITE.dk, som du ønsker, skal du ikke tøve med at kontakte os, da vores forhandlerret giver os mulighed for at tilbyde jer det fulde sortiment.

Der er 3420 varer.

Viser 1-12 af 3420 element(er)
Aktive filtre

Få løst dine problemer med BATO værktøj

BATO værktøj er dansk produceret. Her hos BLITE har vi et kæmpe udvalg af forskelligt BATO værktøj. Udvalget dækker f.eks. luftværktøj, som de har et bredt sortiment af. Luftværktøjet fra er noget, der alt sammen kan tilsluttes en kompressor. Du kan næsten, uanset hvilken opgave du står overfor, finde det BATO luftværktøj, der skal til for at løse opgaven, hos BLITE. 

Luftværktøj kan f.eks. være luftskraldere eller luftslibere. Vi har også BATO lamper i forskellige størrelser og til forskellige formål. Ringskraldenøgler, som kan variere fra 6 mm til 50 mm. Topnøglesæt og tilbehør, samt mange andre gode værktøjer. Find dit næste BATO værktøj hos BLITE. 

 

Hvad er BATO værktøj gode til?

BATO værktøj startede d. 1 januar 2006. Virksomheden er danskejet af Aksel Bach og Henrik Toftegaard. Deraf kommer BATO’s navn også. BA fra Bach og TA fra Toftegaard. BATO værktøj har et værktøjsprogram ved navn BATO Proftool. Det er en værktøjsserie, som er fremstillet på nogle af de bedste fabrikker i Tyskland, Frankrig, Spanien og mange andre lande. BATO værktøj vælger de bedste fabrikker rundt omkring i verden for at sikre sine brugere et produkt, der med sikkerhed, vil slå det produkt, som du i forvejen har derhjemme. BATO vil gerne leve op til sine store mål og forventningen om kvalitet hos slutbrugeren. BATO værktøj har f.eks. et stort udvalg af værktøjsvogne. Med en værktøjsvogn har du altid dit værktøj lige ved hånden. Det gør dit arbejde eller dine projekter meget nemmere. 

 

Slagtoppe og krafttoppe fra BATO værktøj

BATO værktøj har forskelligt slags værktøj i deres sortiment. F.eks. kan du finde krafttoppe og slagtoppe. Men hvad er forskellen egentlig på de to? De almindelige toppe er typisk lavet af “kromvanadium-stål” og en god krafttop er lavet af “krommolybdæn-specialstål”. Krafttoppe kan løsne selv den mest fastspændte boldt. En krafttop bruges næsten altid med en elektrisk slagnøgle. BATO værktøj kan levere lige netop de toppe, som du behøver. Du kan også finde dine andre værktøjer i vores sortiment.