Alle bedst sælgende
Slagbore- og skruemaskiner

Slagbore- og skruemaskiner

Der er 56 varer.

Viser 1-12 af 56 element(er)
Aktive filtre

Hvad bruger man en slagnøgle til?

En slagnøgle minder på mange punkter om en boremaskine. Men i stedet for at bore, så fastgør den bolte. Så når du skal montere eller afmontere forskellige typer af bolte, så skal du have fat i en slagnøgle. Det kan eksempelvis være, når du skal skifte fra sommerdæk til vinterdæk. 

Generelt set, er en slagnøgle et virkeligt praktisk stykke værktøj til alle de typer af opgaver, hvor du skal fæstne eller løsne bolte. Som et alternativ til manuel håndkraft, sparer den dig for en masse tid og energi, fordi den har et højt drejningsmoment.

Værktøjets store kraft er også det, som gør at den adskiller sig fra en almindelig bore/skruemaskine. Almindelige bore/skruemaskiner har som regel et drejningsmoment på mellem 30 og 100 Nm, hvor en slagnøgle ligger på 160 Nm og opefter. 

Find den rigtige slagnøgle

Hvilken type opgaver du skal bruge din slagnøgle til, og hvor ofte du skal bruge den, er også noget du bør overveje, når du skal finde den helt rigtige slagnøgle. Jo kraftigere en type opgave du skal bruge slagnøglen til, jo højere moment skal den have.

Samtidig har størrelsen på slagnøglen også noget at skulle have sagt. Skal du arbejde i små og trange rum, bør du overveje en mindre model, som er nemmere at bevæge sig rundt med.

Du skal også overveje, hvor ofte du skal bruge din slagnøgle. Hvis du skal bruge den ofte, bør du overveje at investere i en model, hvor der er lagt vægt på det ergonomiske design, som øger komforten. 

Mange kræfter giver meget larm

En slagnøgle er et meget kraftigt værktøj, og derfor larmer det også en del. Derfor er det vigtigt, at du også har et høreværn, så du kan passe ordentligt på dine ører. 

Hvis du skal arbejde efter mørkets frembrud, bør du kigge i vores store udvalg af arbejdslamper, så du sikrer ordentlig belysning.

Køb dit værktøj hos BLITE

Når du køber hos BLITE, er du sikret slidstærkt og funktionelt værktøj af høj kvalitet. Vi leverer direkte fra fabrik til slutbrugeren, og er altid leveringsdygtige på skarpe priser.

Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer. Vi måler vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot.

Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@blite.dkmailto:mail@blite.dk