Filtrer efter

Mærker

Mærker

Energikilde

Energikilde

Spænding i volt

Spænding i volt

Batteri og lader inkluderet

Batteri og lader inkluderet

Sæt

Sæt

Pris

Pris

  • 1.525,00 kr. - 4.827,00 kr.

Alle bedst sælgende
Polermaskiner

Polermaskiner

Her hos BLITE finder du et udvalg af polermaskiner, der alle er i høj kvalitet. Vi har valgt vores maskiner på baggrund af, hvad de professionelle bruger, fordi de er funktionelle og slidstærke. Uanset om du har en håndværksmæssig baggrund eller ej, så har vi en god polermaskine til dig.

Polermaskiner

Polermaskiner

Her hos BLITE finder du et udvalg af polermaskiner, der alle er i høj kvalitet. Vi har valgt vores maskiner på baggrund af, hvad de professionelle bruger, fordi de er funktionelle og slidstærke. Uanset om du har en håndværksmæssig baggrund eller ej, så har vi en god polermaskine til dig.

Der er 10 varer.

Viser 1-10 af 10 element(er)
Aktive filtre

Polermaskiner til din bil, motorcykel eller autocamper

Vi har et par forskellige polermaskiner, som vi har udvalgt med fokus på kvaliteten, så du får et produkt, der ikke går i stykker og skal skiftes ud hurtigt. Hvis du leder efter en polermaskine til din bil, motorcykel eller autocamper, har vi både en batteridrevet polermaskine og en traditionel polermaskine.

Der er fordele ved de forskellige maskiner. Hvis du har brug for mobilitet og kan lide at arbejde, uden at skulle være afhængig af en stikkontakt og en ledning, der hænger i vejen, er denne Milwaukee-slibemaskine perfekt til dig. Der medfølger to batterier. Det ene kan lade op, mens det andet batteri er i brug, så du ikke skal stoppe midt i dit arbejde, hvis du løber tør for batteri. Maskinen har to hastighedsindstillinger, som er standard på de fleste maskiner, og den er ideel til små kosmetiske opgaver på din bil.

Men hvis du har et værksted med en stikkontakt, og du vil erhverve dig en god polermaskine, fordi du kommer til at anvende den jævnligt, kan du sagtens erhverve dig en polermaskine med ledning, der typisk vil være en smule kraftigere.

Hvad skal du være opmærksom på, når du erhverver dig en polermaskine?

Der er to forskellige slags polermaskiner. Man kan få en dual action-polermaskine eller en rotary-polermaskine. Dual action-polermaskinen har to forskellige omdrejningspunkter. Med andre ord, så kører den rundt, som alle polermaskiner gør, men det har en orbital bevægelse, hvilket giver den uerfarne bruger mulighed for at opnå flotte resultater. Den orbitale bevægelse er en bevægelse, der kører rundt i ottetaller. Det resulterer i, at friktionen bliver fordelt over et større område. Det betyder, at du får en mere jævn polering. Desuden bliver varmen fra poleringsmaskinen fordelt bedre, og på den måde undgår du, at overfladen bliver for varm.

En rotary-polermaskine fungerer simpelthen ved at køre rundt i ring. Den slags maskine er nyttig, hvis du er en, der har meget erfaring med at polere eller har lyst til at lære det.

Uanset hvilken maskine du vælger, har vi et udvalg af polermaskiner til dig, der alle har en høj kvalitet, så de kan klare enhver opgave. Det er rart at have en maskine, der klarer jobbet uden at gå i stå eller i stykker. Når du først er begyndt på en opgave, vil du jo gerne være færdig uden problemer.

Forskellige smarte funktioner ved polermaskiner

De fleste foretrækker en polermaskine, der har en god mobilitet, men det kan være smart, at anskaffe sig en Milwaukee Poleringsmaskine, der har en afbryder, der kan låses. Det kan være mere komfortabelt at arbejde med, når du skal arbejde over længere perioder. Polermaskinen har en 3-positions bøjlegreb, der giver den bedste kontrol. Gør det let at polere med en polermaskine, der har de indstillinger, du skal bruge. 

Du kan vælge at erhverve dig en polermaskine med to hastighedsindstillinger. At kunne indstille hastigheden giver større fleksibilitet og præcision. Det kan være rart at have en maskine, der ikke kun har en hastighed, fordi du mange gange vil opleve, at den overflade du arbejder med kan kræve en hurtigere eller langsommere rotation. Når du først har prøvet en polermaskine i høj kvalitet som en af vores med to hastighedsindstillinger, ønsker du ikke at bruge en anden polermaskine.

Polermaskiner kan bruges til pudsning og slibning af forskellige materialer. En polermaskine er et fantastisk redskab, når du står og skal renovere eller bare gerne vil vedligeholde. Det kan være en god idé at jævne overfalder med en poler/slibemaskine, hvis du enten vil fjerne maling eller påføre en ny omgang. Den kan anvendes på både træmaterialer eller metaloverflader, som f.eks. biler, både, hvidevarer etc.

Vil du have besøg af vores rullende showroom

Hos BLITE vil vi gerne sikre os, at du får den maskine, der passer til dine behov. Vi har derfor lavet et koncept, der hedder ”det rullende showroom”. Her kommer vi ud med forskellige stykker værktøj, så du kan prøve dem og finde ud af, om de passer til dig. Samtidig har du mulighed for at få indsigt i værktøjet, så du kan se anvendelsesmulighederne og få viden om korrekt håndtering af produktet.

Er du interesseret i at se værktøjet med egne øjne, kan du kontakte os via telefon eller e-mail. Du skal blot tage kontakt til vores salgsteam. Vi hjælper dig gerne med at finde det værktøj, du har brug for, og vi kan uden tvivl besvare alle de spørgsmål, du har.