Filtrer efter

Mærker

Mærker

Energikilde

Energikilde

Spænding i volt

Spænding i volt

Batteri og lader inkluderet

Batteri og lader inkluderet

Sæt

Sæt

Pris

Pris

  • 148,00 kr. - 14.344,00 kr.

Alle bedst sælgende
Bore- og skruemaskiner

Bore- og skruemaskiner

Der er 68 varer.

Viser 1-12 af 68 element(er)
Aktive filtre

Boremaskine og skruemaskine

Uanset om du er entusiastisk handyman, eller om du har håndværk som levevej, er boremaskiner og skruemaskiner fuldkomment uundværligt inventar i din værktøjskasse. Ligegyldigt om du arbejder med større eller mindre projekter, vil bore- og skruemaskiner gøre dit arbejde langt nemmere. 

I mange tilfælde vil alternativet til en boremaskine eller skruemaskine nemlig være en skruetrækker. Så uanset om du skal hænge noget op i hjemmet, bygge et legehus eller carport, eller om du har et endnu større projekt, vil dit arbejde blive meget nemmere, når du har en bore- eller skruemaskine.

Hos BLITE har vi et bredt udvalg af bore- og skruemaskiner, og vi føler os overbevist om, at du kan finde en, som passer til dine behov.

Stort udvalg af bore- og skruemaskiner fra store mærker

Når køber værktøj hos BLITE, kan du være sikker på at få produkter af høj kvalitet. Det er selvfølgelig ikke anderledes, når du køber boremaskiner og skruemaskiner. I vores udvalg kan du således finde boremaskiner og skruemaskiner fra de store og anerkendte mærker HIKOKI og Milwaukee.

Når du køber værktøj fra de to producenter, kan du altid være sikker på lækre produkter, hvor der både er tænkt på brugervenlighed og funktionalitet. 

Hvad siger kunderne om Blite?

Vi har en score på 4,7 på Trustpilot, som vi er meget tilfredse med. Det vigtigste for os er, at vores kunder er tilfredse med vores produkter og løsninger. Vi bruger jeres feedback i vores daglige arbejde, så vi hele tiden at optimere os selv.

Vi bliver derfor altid meget glade, hvis du vil skrive en anmeldelse på Trustpilot, når du har modtaget dit produkt.

Køb nu og få hurtig levering!

Hvis du står og mangler en ny boremaskine eller skruemaskine meget snart, er du havnet det rigtige sted. Vi forsøger altid at levere dit værktøj til dig så hurtigt som overhovedet muligt. 

Ved bestilling af varer som er på lager er leveringstiden på 1-2 hverdage. Husk, at hvis du køber for mere end 700 kr., får du gratis fragt.