Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 812,00 kr. - 6.075,00 kr.

Bajonetsave

Bajonetsave

Der er 32 varer.

Viser 1-12 af 32 element(er)
Aktive filtre

Bajonetsave til dig, der vil have uovertruffen kvalitet 

Her hos BLITE er den gode kvalitet i højsædet. Vi har alle dage fokuseret på salg til professionelle, der sætter pris på kvalitet, og som ved, at det betaler sig at investere i ordentligt værktøj. Derfor er vores sortiment naturligvis sammensat med afsæt i nogle meget strenge kvalitetskrav. 

Det er ganske enkelt sjovere, nemmere og mere behageligt at arbejde, når man har ordentligt værktøj til rådighed. Samtidig er det fornuftigt at investere i kvalitet, som du kan få glæde af længe, fremfor at vælge en middelmådig løsning, der hurtigt bliver slidt ned og skal skiftes ud igen. 

I vores sortiment af bajonetsave finder du slidstærke modeller, der kan stå dig bi i lang tid, og som let og elegant kan klare alskens arbejdsopgaver. 

En bajonetsav er et alsidigt valg, du kan få glæde af igen og igen 

Bajonetsaven kaldes stiksavens storebror. Det gør den, fordi den er perfekt til grovere arbejdsopgaver, såsom nedrivning og beskæring af træer. Bajonetsaven bruges for eksempel i forbindelse med udskiftning af vinduer, til at skære i vandrør, og når der skal skæres huller i vægge, døre og lofter. 

Afhængigt af den pågældende klinge kan en bajonetsav anvendes i arbejdet med alverdens forskellige materialer. Du får altså et særdeles alsidigt stykke værktøj, som du kan få glæde af i mange forskellige sammenhænge. Bajonetsaven kan blandt andet skære i træ, metal og gasbeton, ligesom du kan bruge din bajonetsav til mursten. Hvad end du udsætter den for, skal den nok få dig godt i mål. 

Er du professionel håndværker af den ene eller anden slags, er en bajonetsav slet ikke til at komme udenom. Det samme gælder faktisk for dig, der er en ihærdig gør-det-selv-mand eller -kvinde. Find derfor blot det rette match her på siden, og kom i gang med at udforske bajonetsavens muligheder. 

Bajonetsav: Akku eller med ledning, og alt det andet du skal være opmærksom på 

I vores sortiment finder du mange forskellige bajonetsave til forskellige behov. Lad os kigge lidt på, hvordan du vælger den rette til lige netop dine behov. For optimal bevægelsesfrihed bør du overveje en bajonetsav med justerbart greb og drejbar front. Det giver dig mulighed for at arbejde i forskellige stillinger og gør det nemt for dig at få bajonetsaven ind mange forskellige steder. Skal du netop kunne få saven ind snævre steder, kan du også overveje en mini-bajonetsav, som er knap så kraftig, men til gengæld meget mobil. 

Ønsker du ikke at være afhængig af stikkontakter eller at have en ledning, der ligger i vejen, når du arbejder? Så kan du vælge en bajonetsav med batteri. En akku-bajonetsav giver dig markant mere bevægelsesfrihed, end en bajonetsav med ledning gør, og derfor foretrækker mange denne løsning. 

Er du flittig bruger af din bajonetsav, skal du desuden være opmærksom på at finde en model med vibrationsdæmpende greb, så du ikke får ondt i fingre og arme, når du arbejder. Sidst, men ikke mindst, skal du overveje, om du har brug for at kunne justere hastigheden på bajonetsaven for at tilpasse den til det enkelte materiale. 

Når du vælger bajonetsav, skal du altså blandt andet have øje for følgende funktioner/features: 

ledning eller akku (med batteri)

eventuel batteristørrelse 

vibrationsdæmpende greb 

hastighedsregulering

Bajonetsave til ethvert behov 

Som du kan se, er der en del forskellige ting, du skal have for øje, når du vælger bajonetsav. Ved grundigt at overveje, hvilke behov du reelt har, kan du være sikker på at få fat i en sav, der til perfektion matcher dine behov, krav og ønsker. 

Uanset hvilke konkrete behov du har, bør du altid gå efter en bajonetsav med en kraftig motor. Dermed får du en sav, der kan stå dig bi i mange år, og som du roligt kan benytte til mange forskellige arbejdsopgaver – også de grovere af slagsen. 

Alle vores bajonetsave byder på masser af power og kommer fra kvalitetsbevidste mærker. I sortimentet finder du blandt andet Milwaukee-bajonetsave samt modeller fra HiKOKI og BOSCH Professional. 

Vi forhandler direkte fra fabrikkerne til dig, hvilket betyder, at du kan få en billig bajonetsav her hos os. Du behøver altså ikke at lede længe efter en bajonetsav på tilbud, for hos os finder du altid savene til skarpe priser.

Få besøg af vores rullende showroom 

Hos BLITE ved vi, at det ofte er nemmere at træffe det rette valg af værktøj, hvis man har haft de forskellige muligheder i hænderne. Derfor arbejder vi med et koncept, vi kalder ”det rullende showroom”. Showroomet giver dig mulighed for at afprøve de forskellige stykker værktøj, du overvejer. Samtidig kan du ved et besøg af vores rullende showroom få grundigere indsigt i værktøjets anvendelsesmuligheder samt korrekt håndtering. 

Er du interesseret i at få besøg af vores rullende showroom? Eller ønsker du vejledning via telefon eller e-mail? Så kontakt vores salgsteam. Salgsteamet guider dig hellere end gerne i retning af din nye bajonetsav og kan besvare alle de spørgsmål, du måtte sidde med.