Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 81,00 kr. - 3.999,00 kr.

Arbejdslamper og byggepladsbelysning

Arbejdslamper og byggepladsbelysning

Der er 83 varer.

Viser 1-12 af 83 element(er)
Aktive filtre

Arbejdslamper

Hvis du bare én gang har prøvet at arbejde i det begyndende mørke, og manglet lidt af de sidste detaljer, så ved du helt sikkert, hvor irriterende det kan være at mangle lys. For hvis man skal arbejde i bare en smule mørke, er det nærmest umuligt at have samme nøjagtighed som man normalt har, og man har ikke samme blik for detaljerne.

Derfor har vi hos BLITE samlet et udvalg arbejdslamper af høj kvalitet. Vi har bl.a. et glimrende udvalg af  Scangrip, som er en af Europas førende, når det kommer til arbejdslys.

Du kan finde forskellige typer af arbejdslamper, alt efter hvilke behov du har. Vi har genopladelige LED arbejdslamper, arbejdslamper på stativ samt meget andet. 

Vælg den rigtige arbejdslampe

Som med så meget andet værktøj og tilbehør, skal du først overveje, hvilke behov du har. For det har betydning for, hvilken en type arbejdslampe du skal vælge.

Først og fremmest skal du finde ud af, hvor stort et område arbejdslampen skal kunne oplyse. Jo større et område, jo kraftige en arbejdslampe.

Du skal også tænke over, om arbejdslampen skal bruges indendørs eller udendørs. Det har noget at skulle have sagt i forhold til tætningsgraden. Den skal nemlig være højere, hvis den skal kunne holde til det fugt og vand, som der potentielt kan komme udendørs.

Du skal også overveje, om du vil have en arbejdslampe på stativ. Den har den fordel, at den er nem at indstille i højden, således at du kan få lys i samme højde, som du arbejder. Den er dog ikke helt lige så nem at flytte rundt på, som nogle af de andre typer af arbejdslamper.

Uanset om du skal bruge LED arbejdslamper, eller om du skal bruge arbejdslamper på stativ, så har vi det hos BLITE.

Husk at vi også har meget andet værktøj og tilbehør. Står du eksempelvis og mangler god beskyttelse til ørene, har vi et stort udvalg af høreværn og ørepropper.

Køb dit værktøj online hos BLITE

Når du køber hos BLITE, er du sikret slidstærkt og funktionelt værktøj af høj kvalitet. Vi leverer direkte fra fabrik til slutbrugeren, og er altid leveringsdygtige på skarpe priser.

Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer. Vi måler vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot.

Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@blite.dk