Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 39,00 kr. - 1.624,00 kr.

Koben

Koben

Der er 23 varer.

Viser 1-12 af 23 element(er)
Aktive filtre

Koben

Her hos BLITE finder du et udvalg af koben i høj kvalitet. Vi har valgt at forhandle kendte brands, der er kendte for produkter, som er slidstærke, funktionelle, og som gør arbejdet til en leg. Hvis du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten af dit værktøj, er du kommet til det rette sted. Tag et kig på vores udvalg af koben og brækjern nedenfor.

Koben – et utrolig alsidigt værktøj

Værktøjskassen er ikke fuldendt uden et koben, der kan bruges til så meget. Her hos BLITE har vi fokus på kvalitet, og vi har strenge krav til, hvilke produkter vi vælger at sælge, fordi vi ved, at vores kunder er professionelle, der har brug for pålideligt og funktionelt værktøj. Det gælder også for vores koben, som du kan få i mange forskellige størrelser og som del af et sæt.

Koben er et utroligt alsidigt værktøj, der kan bruges til lige så mange opgaver, som fantasien kan forestille sig, men det er vigtigt, at du bruger et koben i den rette størrelse. Det er nemlig ikke altid til at komme til, hvis dit koben er for langt eller for stort. Derfor kan du med fordel vælge et af vores kobensæt, så du kan arbejde med et værktøj i den rette størrelse.

Arbejdet behøver ikke være svært. Med det rigtige værktøj bliver det nemmere og mere behageligt at arbejde. Med et BATO-koben sæt får du fire forskellige størrelser af koben, så du kan være dækket ind til de større og til de mindre opgaver. Du kan supplere dit kobensæt med diverse håndværktøj, hvor du kan finde alt til at gøre dine arbejdsopgaver nemme og ligetil.

Overfladebehandlet brækjernssæt og koben gør de svære opgaver lette

I vores sortiment finder du et udvalg af de førende brands på markedet, når det gælder koben og brækjernssæt. Du kan finde BATO, HAZETStahlwille og VIGOR, der hver er brands, som udmærker sig ved deres høje kvalitet og funktionalitet. Et koben skal ligge godt i hånden og kunne få fat uden besvær. I vores VIGOR-sortiment kan du finde brækjern, der er overfladebehandlet, så du kan arbejde med overflader uden at skulle bekymre dig om at lave ridser.

Du kan ikke undvære et brækjernssæt, der er overfladebehandlet, når du skal arbejde med følsomme overflader. Arbejdet bliver en hel del lettere, når du kan arbejde ubesværet. Det samme gør sig gældende for vores koben og løftejern, der ligger godt i hånden og er designet til at kunne klare mange forskellige opgaver.

Skal du renovere huset eller i gang med terrassen?

Når det gælder renoveringsopgaver, er det vigtigste og ofte mest undervurderede værktøj et koben. Med et godt brækjern eller koben ved hånden kan du nemt skille vægge ad, og du kan nemt rive søm ud, hvis der er behov for det. De fleste koben har en æg og kløft, som du kan bruge til at få fat i søm og andet.

Det traditionelle koben er ofte lavet af metal og er ret stort og tungt, så man kan bruge den bue, enden har, til at skabe kraft, når man skal rive noget fra hinanden. I dag kan du vælge koben, der kan en hel del mere her hos BLITE.

Sommetider er det rart at arbejde med et lettere værktøj. Hvis du f.eks. skal arbejde i længere tid med armen løftet, kan du overveje et HAZET-brækjern eller koben lavet af kulstof. Det lette værktøj er slidstærkt og bruges ofte til afmontering, fjernelse af beskyttelseshætter, låg, mm. Fordi værktøjet er lavet af kulstof, undgår du beskadigelse af lakerede overflader, plastik og metaldele.

Et koben kan bruges til meget mere end at rive søm ud. Den buede ende giver nemlig en mulighed for at skabe et stort pres, uden at du skal bruge mange kræfter. Du kan bruge et koben til at rette skævheder i træværk. Det kan være, din terrasse har et par skæve brædder. Der kan du indsætte kiler og bruge kobenet til forsigtigt at rette brædderne. Men overvej at vælge et koben med et fladt hoved, da du nemt kan lave mærker i træet.

Hvad skal du kigge efter, når du vælger koben?

Vi har et stort udvalg af koben, som du kan vælge fra, og her har vi skrevet lidt om, hvad du skal kigge efter. Der er forskellige koben til forskellige opgaver, så alt efter hvilken opgave du står overfor, kan du finde et koben, som er egnet til opgaven her hos BLITE.

En af de ting, du skal være opmærksom på. er, om du skal arbejde med en overflade, der kan blive beskadiget, men du skal også være opmærksom på, hvor meget kraft du regner med at skulle bruge. Jo større buen for enden af kobenet er, desto mere styrke kan du forvente at få.

Det er dog ikke alle opgaver, der kræver en masse styrke. Hvis du laver en form for detaljeret arbejde, kan en mindre bue eller et fladt hoved være bedre.

Få besøg af vores rullende showroom!

Hos BLITE ved vi, at det er nemmere at vælge det rigtige værktøj, når man står med det i hænderne. Derfor har vi udviklet et koncept, vi kalder ”det rullende showroom”. Vi kommer altså ud til dig, så du kan se værktøjerne og få indsigt i, hvordan du bedst bruger dem og de muligheder, de har.

Er du interesseret i at få besøg af vores rullende showroom, eller har du brug for vejledning? Så kan du kontakte os via telefon eller e-mail. Vi har et salgsteam klar til at hjælpe dig, så du kan finde det rigtige koben til dine opgaver.