Filtrer efter

Mærker

Mærker

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

  • 97,00 kr. - 18.585,00 kr.

Værktøjssæt håndværktøj

Værktøjssæt håndværktøj

Der er 78 varer.

Viser 1-12 af 78 element(er)
Aktive filtre

Værktøjssæt

Hvis du står og har brug for et værktøjssæt, er du landet det helt rigtige sted. Her på BLITE har vi nemlig et stort og professionelt sortiment af værktøj, så du kan få løst de opgaver, du har på listen. Vi har udvalgt en række anerkendte mærker, der alle karakteriserer sig ved at producere værktøjssæt af høj kvalitet, og som er holdbart og funktionelt.

Køber du et værktøjssæt her på siden, er du garanteret det rigtige udstyr til de større byggeprojekter i hjemmet eller til den lille finish, der gør, at projektet er lidt mere lækkert at kigge på.

Hvad indeholder et værktøjssæt?

Uanset om du er det fødte gør-det-selv-menneske, eller om du gerne vil træne dine evner ud i at være mere handy, kan et lækkert værktøjssæt være et godt sted at starte. Et godt sæt med værktøj indeholder nemlig mange af de mest essentielle dele, så du kan komme i gang eller videre med de håndværksmæssige udfordringer, din hverdag måtte byde på.

Hos BLITE kan du købe sæt af værktøj til mange forskellige situationer og specifikationer. Vi sælger nemlig blandt andet sæt med de helt almindelige stykker værktøj som hammer, skruetrækker og hobbykniv, men vi kan også tilbyde sæt egnet til støddæmperne i din bil. Så har du brug for et værktøjssæt med fx en åben, vendbar skralde, er det her, du skal kigge.

Med et alsidigt værktøjssæt har du det hele lige ved hånden

Der er ingen tvivl om, at det kan være en dyr affære at fylde hele sit værksted med værktøj købt som enkeltstående dele. Med et helt sæt sparer du både penge i det lange løb, og du står med alt nødvendigt udstyr til at komme ordentligt fra land med dine gør-det-selv-opgaver.

Står du og skal flytte, vil godt værktøj lige ved hånden mange gange vise sig at være en nødvendighed i løbet af processen. Det kan være, du skal have skruet et fjernsyn med vedhæng ned fra væggen. Du skal måske have skilt et klædeskab eller andet møbel ad, inden det skal samles igen der, hvor du flytter hen. Og så skal du også tænke på belysning. Her vil det rigtige stykke værktøj være uundværligt, når der skal sættes en lampe op.

Også til hjemmets små hverdagsopgaver kan du få glæde af et værktøjssæt fra vores sortiment. Hæng plakater og billeder op på væggene med hammer og søm, eller skær brædder og lister til med en sav. Uanset hvad du er i gang med af håndværksprojekter eller kommer i gang med i fremtiden, er det rart at vide, du kan komme godt i gang, fordi du har sikret dig, at du har det rette udstyr og kan vælge imellem flere dele.

Veludstyrede værktøjssæt fra velkendte brands

Hos BLITE bryster vi os af kun at sælge markedets bedste produkter. Derfor finder du kun værktøjssæt, vi kan stå 100 % inde for. I vores sortiment finder du blandt andet udstyr fra MilwaukeeVIGOR og BATO. Så er du sikker på at finde noget til dit behov.

Hvis det ikke er dit håndværkerbehov, der skal dækkes, kan det være, du har unge mennesker i huset, der snart forlader reden for at stå på egne ben. Her vil et sæt med de mest nødvendige stykker værktøj være den oplagte indflyttergave. Dels lærer de unge selv at kunne hænge et billede op, og dels behøver du ikke komme rendende for det mindste. Køber du dog et værktøjssæt for at beholde det selv, kan det være den perfekte undskyldning for at komme på besøg og hjælpe til med at samle den nye rumdeler.

Hos BLITE finder du kvalitetsprodukter til gode priser

Handler du hos BLITE, kan du være helt sikker på kun at finde markedets bedste udstyr. Vi vil nemlig ikke forhandle værktøj, der ikke holder eller ikke kan bruges af vores kunder. Derfor har vi samlet et udvalg af forskelligt værktøj, der kun kommer fra anerkendte mærker, der i sig selv er garanter for høj kvalitet.

Derudover handler vi kun direkte fra fabrikkerne, hvilket sikrer dig som kunde den allerbedste pris, fordi der ikke er et dyrt mellemled, der også skal betales, før du får dit produkt.

Er du efter at have besøgt vores hjemmeside fortsat i tvivl om, hvad du skal vælge af værktøjssæt, er du velkommen til at tage kontakt til vores rådkyndige salgsteam på enten e-mail eller telefon. De sidder klar til at svare på dine spørgsmål eller give dig den vejledning, du har brug for, til at træffe dit valg. Her har du også mulighed for at bestille et besøg fra vores rullende showroom, så du kan have værktøjet i hænderne, før du køber det. Vi ved nemlig, at man ikke ved, om udstyret ligger ordentligt i hænderne, før man har afprøvet det rigtigt.

Uanset hvad du måtte have af behov for håndværksarbejde, glæder vi os til at handle med dig.