Filtrer efter

Mærker

Mærker

Energikilde

Energikilde

Spænding i volt

Spænding i volt

Batteri og lader inkluderet

Batteri og lader inkluderet

Sæt

Sæt

Pris

Pris

  • 673,00 kr. - 4.109,00 kr.

Multiværktøj

Multiværktøj

Der er 9 varer.

Viser 1-9 af 9 element(er)
Aktive filtre

Stort udvalg af multiværktøj fra førende mærker

Hos BLITE forhandler vi et nøje udvalgt sortiment af multiværktøj. Vi går meget op i at kunne levere værktøj af høj kvalitet, og derfor fører vi Bosch multiværktøj, samt fra andre anerkendte mærker Milwaukee og HIKOKI Vi har et godt udvalg af multiværktøj med batteri, som er særdeles praktiske, da du så ikke er afhængig af en stikkontakt. Samtidig med deres praktiske funktionalitet, er der ikke gået på kompromis med kraften på værktøjet, så du kan stadig bruge dem til alt det, som du normalt ville bruge et multiværktøj til.

Hvad er et multiværktøj?

Et multiværktøj, eller multimaskiner som de også kaldes, er som navnet antyder, et værktøj som kan flere forskellige ting. Det fungerer således, at alt efter hvilken type opgave multimaskinen skal udføre, kan man montere forskelligt tilbehør på selve hovedet af multimaskinen. Den kan derfor hurtigt blive din nye bedste ven, og være med til at realisere mange af dine drømme om ændringer i hjemmet.

Hvad kan man bruge en multimaskine til?

En multimaskine er ganske alsidig, og kan løse mange opgaver og problematikker. Dermed kan du med en multimaskine spare penge og kræfter, ved at kunne løse flere arbejdsopgaver med samme værktøj.

Her er nogle eksempler på, hvad du kan bruge dit nye multiværktøj til:

  • Afskrabning af maling 
  • Slibning af træ og metal
  • Savning i træ- og plastmaterialer
  • Skære søm og skruer over

Når du bruger dit multiværktøj, er det selvfølgelig også vigtigt ikke at gå ned på tilbehøret. Først og fremmest bør du sikre dine ører, da en multimaskine selvfølgelig larmer en smule. Derfor bør du huske at købe et sæt høreværn. Hvis du dertil skal arbejde et sted med dårlig belysning, bør du kigge i vores udvalg af arbejdsbelysning fra Scangrip. Skal du også have styr på arbejdstøjet, vil vi anbefale dig at tage et kig på vores store udvalg af Mascot

Køb dit nye multiværktøj online hos BLITE

Når du køber hos BLITE, er du sikret slidstærke og funktionelle produkter af høj kvalitet. Vi leverer direkte fra fabrik til slutbrugeren, og er altid leveringsdygtige på skarpe priser. 

Udover vores store udvalg af multiværktøj, har vi en lang række andre kvalitetsprodukter. I vores sortiment af kvalitetsprodukter finder du blandt andet også høreværn, arbejdslamper og beskyttelsesbriller.

Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer.

Derfor måler vi vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot. Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@blite.dk