Filtrer efter

Mærker

Mærker

Energikilde

Energikilde

Spænding i volt

Spænding i volt

Batteri og lader inkluderet

Batteri og lader inkluderet

Sæt

Sæt

Pris

Pris

  • 831,00 kr. - 4.161,00 kr.

Alle bedst sælgende
Multiværktøj

Multiværktøj

Der er 9 varer.

Viser 1-9 af 9 element(er)
Aktive filtre

Stort udvalg af multiværktøj

Hos BLITE forhandler vi et nøje udvalgt sortiment af multiværktøj. Vi går meget op i at kunne levere værktøj af høj kvalitet, og derfor fører vi multiværktøj fra de anerkendte mærker Milwaukee og HIKOKI.

Vi har et godt udvalg af multiværktøj med batteri, som er særdeles praktiske, da du så ikke er afhængig af en stikkontakt. Samtidig med deres praktiske funktionalitet, er der ikke gået på kompromis med kraften på værktøjet, så du kan stadig bruge dem til alt det, som du normalt ville bruge et multiværktøj til.

Hvad er et multiværktøj?

Et multiværktøj, eller multimaskiner som de også kaldes, er som navnet antyder, et værktøj som kan flere forskellige ting. Det fungerer således, at alt efter hvilken type opgave multimaskinen skal udføre, kan man montere forskelligt tilbehør på selve hovedet af multimaskinen. 

Den kan derfor hurtigt blive din nye bedste ven, og være med til at realisere mange af dine drømme om ændringer i hjemmet. 

Hvad kan man bruge en multimaskine til?

En multimaskine er ganske alsidig, og kan løse mange opgaver og problematikker. Dermed kan du med en multimaskine spare penge og kræfter, ved at kunne løse flere arbejdsopgaver med samme værktøj.

Her er nogle eksempler på, hvad du kan bruge dit nye multiværktøj til:

  • Afskrabning af maling 
  • Slibning af træ og metal
  • Savning i træ- og plastmaterialer
  • Skære søm og skruer over

Når du bruger dit multiværktøj, er det selvfølgelig også vigtigt ikke at gå ned på tilbehøret.

Først og fremmest bør du sikre dine ører, da en multimaskine selvfølgelig larmer en smule. Derfor bør du huske at købe et sæt høreværn

Hvis du skal arbejde et sted med dårlig belysning, bør du kigge i vores udvalg af arbejdsbelysning fra Scangrip.

Hvis du også skal have styr på arbejdstøjet, vil vi anbefale dig at tage et kig på vores store udvalg af Mascot

Køb dit Mascot arbejdstøj online hos BLITE

Når du køber hos BLITE, er du sikret slidstærke og funktionelle produkter af høj kvalitet. Vi leverer direkte fra fabrik til slutbrugeren, og er altid leveringsdygtige på skarpe priser. 

Udover vores store udvalg af Mascot arbejdstøj, har vi en lang række andre kvalitetsprodukter. Vi har et stort udvalg af kvalitetsprodukter, når det kommer til blandt andet høreværn, arbejdslamper og beskyttelsesbriller

Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer. Vi måler vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot

Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@blite.dk