VTK A/S

BLITE har et tæt samarbejde med søsterselskabet VTK A/S, der leverer alle BLITEs egne kemiprodukter.

VTK A/S' produktsortiment spænder bredt inden for engangs- og cateringartikler, affaldssortering, plastposer og sækker, aftørringspapir og dispensere, handsker og værnemidler, alt til rengøring, sæbe, creme og desinfektion samt maskiner og vogne. 

VTK A/S har siden grundlæggelsen i 1965 udviklet sig til en topmoderne virksomhed og er i dag totalleverandør af produkter og løsninger til professionelle brugere. 

Kendetegnene for VTK A/S er i dag: 

Stort og bredt sortiment af hhv. egne varer samt kendte brands

Landsdækkende rådgivning og service

Mange bæredygtige produkter

Stort egenudviklet sortiment 

VTK A/S' produktprogram tilpasses løbende, og deres store kompetence inden for kemi betyder, at du kan være sikker på, at VTK A/S løbende udvikler vores produkter til gavn for dig og miljøet. 

Som en moderne samhandelspartner og totalleverandør kan VTK A/S levere optimale løsninger til dig og din virksomhed. Er der produkter, som du ønsker gennemgået eller ønsker du udarbejdet en totalløsning til din virksomhed, skal du blot kontakte dem på telefon 75 82 39 77 eller tage kontakt til en af deres konsulenter.

Deres helt unikke Webshop, er altid opdateret med dine produkter og relevante oplysninger som f.eks sikkerhedsdatablade. Her kan du bestille døgnet rundt på en nem og overskuelig måde. 

Som totalleverandør til professionelle kunder tilbyder deres dygtige interne og eksterne medarbejdere altid vejledning og undervisning i anvendelse af vores produkter, så du som kunde får den mest optimale løsning. 

Med placering i Vejle har de etableret et domicil med et moderne lager og tilbyder herfra en god og effektiv logistik i hele landet.