Filtrer efter

Mærker

Mærker

Energikilde

Energikilde

Spænding i volt

Spænding i volt

Batteri og lader inkluderet

Batteri og lader inkluderet

Sæt

Sæt

Pris

Pris

  • 306,00 kr. - 24.020,00 kr.

Hæftepistol

Hæftepistol

Der er 11 varer.

Viser 1-11 af 11 element(er)
Aktive filtre

Hæftepistoler

Leder du efter din nye hæftepistol? Hos BLITE finder du et fint udvalg af hæftepistoler, så du kan finde netop det værktøj, du er på jagt efter.

Find den rigtige hæftepistol for dig

Når du skal købe en ny hæftepistol, kan du med fordel tænke over, hvad dit behov er, og hvad værktøjet skal kunne for at opfylde dette behov. En af de første ting, der kan være en god idé at tænke over, er, hvad du skal bruge din hæftepistol til, og hvor meget du skal bruge den.

Skal den for eksempel bruges dagligt i dit arbejde, er det vigtigt, at du finder et produkt, som føles nemt at arbejde med i længere tid ad gangen, og som du føler, giver dig det bedst mulige resultat. Her kan det også være en idé at vælge en hæftepistol, der er rar for dig at holde ved i længere tid ad gangen, så den fortsat er behagelig at bruge efter lang tids arbejde.

Tænk også gerne over, hvor mobil din hæftepistol skal være. Man kan i dag både få hæftepistoler med lufttryk, batteri og ledning. Vælger du for eksempel en hæftepistol med ledning, er du nødt til at være i nærheden af en stikkontakt eller bruge en lang forlængerledning. Den begrænsning vil du ikke opleve, hvis du vælger en hæftepistol med batteri. I så fald kan du nemlig tage den med hvorhen du vil.

Vælger du en udgave med batteri, er det dog en nødvendighed, at du sørger for, at batteriet er opladet, når du skal bruge hæftepistolen. Dette slipper du for at huske på, hvis du vælger en med ledning. På den måde er der fordele og ulemper ved begge dele, og det bedste valg for dig afhænger i sidste ende af dit behov.

Når du kigger på en ny hæftepistol, er det værd at huske på, at forskellige typer af pistoler passer til forskellige typer arbejde. Der er for eksempel forskel på, hvor kraftige hæftepistolerne er, samt hvor mange klammer de kan skyde per minut. Det er alt sammen noget, der er værd at tage med i overvejelserne, når du skal finde din næste hæftepistol.

Hæftepistoler i høj kvalitet

Er du på markedet efter en ny hæftepistol, så tag et kig på vores udvalg her på siden. Her finder du nemlig produkter i høj kvalitet til håndværkeren eller gør-det-selv-personen.

Uanset om du mangler en hæftepistol til et projekt i hjemmet eller til det daglige arbejde, kan det ofte betale sig at købe kvalitetsværktøj. Husk desuden, at vi også sælger andre slags værktøj i god kvalitet. Er du for eksempel på udkig efter en sømpistol, kan du tjekke vores fine udvalg i vores kategori for sømpistoler.

Kvalitetsværktøj hos BLITE

Når du skal købe nyt værktøj, er det altid en god idé at købe det i god kvalitet. Med værktøj i høj kvalitet får du nemlig oftest udstyr, som du kan være glad for og kan bruge i lang tid.

Hos BLITE har vi altid specialiseret os i salg til professionelle, der sætter pris på kvalitet i deres værktøj, og derfor kan du altid finde værktøj i god kvalitet i vores sortiment. Siden vores start i 2002 har vi nemlig haft som mål at sælge slidstærkt og funktionelt kvalitetsværktøj.

Så hvis du er på udkig efter nyt værktøj, sikkerhedsudstyr eller arbejdstøj, kan du finde det på vores webshop. Her har vi et bredt udvalg af forskellige produkter, som alle henvender sig til dig, der gerne vil have godt værktøj i hånden, når du arbejder. Kig rundt på vores hjemmeside og bliv inspireret til dit næste køb. På vores hjemmeside finder du mange kendte brands inden for vores forskellige kategorier af værktøj, arbejdstøj og værkstedstilbehør.

Få besøg af vores rullende showroom

Er du interesseret i at købe værktøj, men har brug for at have værktøjet i hånden? Så har vi en god nyhed til dig. Hos BLITE har vi nemlig konceptet ”Det rullende showroom”, hvor vi kommer ud til dig, så du kan opleve værktøjet i virkeligheden.

Vi tror på, at det giver vores kunder et stærkere kendskab til det enkelte stykke værktøj, og vi vil gerne give dig tryghed i, at det er et stykke kvalitetsværktøj, du har købt. Derfor ruller vi gerne vores showroom ud til dig.

Vi tilbyder også kompetent rådgivning om vores produkter, så hvis du har spørgsmål til noget af vores værktøj, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte vores salgsteam via telefon eller mail, og du kan som sagt også kontakte dem, hvis du vil have besøg af ”Det rullende showroom”. Kontakt vores salgsteam allerede i dag, hvis du har brug for hjælp til dit køb.