Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 10,00 kr. - 2.266,00 kr.

Hulsave, Hulbor og Kopbor

Hulsave, Hulbor og Kopbor

Der er 241 varer.

Viser 1-12 af 241 element(er)
Aktive filtre

Hulsav, hulbor og kopbor. Ja kært barn har mange navne.

Hvis du har en værktøjskasse, bør du altid have dem liggende. Men heldigvis, er alle tre navne betegnelser for den samme ting.

Når du først har prøvet dette sublime værktøj, oplever du hurtigt alle de smarte ting, som man kan bruge det til.

Hos BLITE har vi derfor et bredt udvalg af hulsave, hulbor og kopbor. De fås i forskellige udgaver og størrelser, alt efter hvilket formål de har. Grundlæggende set, er deres funktion at udsave huller, som er større end hvad et almindelig bor kan.

Du kan bl.a. finde en diamant hulsav, som er fantastisk, hvis du skal bore i ekstremt hårde materialer såsom mursten, porcelæn, sandsten eller klinker. Derudover kan du også finde hulsave til metal, støbejern eller glasfiber, eller et hulbor til beton.

Gå på udgik i vores store udvalg, og find lige akkurat den hulsav, hulbor eller kopbor du har brug for. Vi fører hulsav, hulbor eller kopbor fra anerkendte mærker som BOHRCRAFT og Milwaukee.  

Hulborsæt og Hulsavsæt

Det kan være smart at investere i et hulborsæt eller hulsavsæt, når du alligevel er i gang med at investere i en hulsav, hulbor eller kopbor. Med et hulborsæt eller hulsavsæt får du nemlig glæden af flere forskellige størrelser bor. Og det er selvfølgelig altid praktisk at have et udvalg af bor i forskellige størrelser, så man ikke er låst til én løsning.

Udforsk vores udvalg, og se vores mange muligheder for hulborsæt og hulsavsæt.

Køb dit værktøj online hos BLITE

Når du køber hos BLITE, er du sikret slidstærkt og funktionelt værktøj af høj kvalitet. Vi leverer direkte fra fabrik til slutbrugeren, og er altid leveringsdygtige på skarpe priser.

Vi har meget andet godt, udover vores vores udvalg af hulsave, hulbor og kopbor. Se fx. vores glimrende udvalg af rund- og bordsave. Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer. Vi måler vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot.

Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@blite.dk