Alle bedst sælgende
Rund- og bordsave

Rund- og bordsave

Der er 9 varer.

Viser 1-9 af 9 element(er)
Aktive filtre

Se vores store udvalg af rundsave og bordsave

Hos BLITE kan du finde akku rundsave og bordsave fra de store og anerkendte mærker Milwaukee og HIKOKI.

Rundsave er et godt og alsidigt værktøj, som kan løse en stor vifte af forskellige opgaver. Du kan eksempelvis bruge den, når du skal skære gennem træ, metal og plast. Den er fantastisk til  at skære helt lige og præcise linjer, som man tit skal på store plader af træ.

Ofte bliver rundsave brugt til træ, når man fx. skal skære i krydsfiner, brædder eller spånplader. Hvis du skal bruge den til andre materialer, kan det være nødvendigt med specielle klinger, som passer til materialet. 

Vælg den rigtige rundsav eller bordsav

Når du skal vælge en rundsav eller en bordsav, så handler det ikke om at finde den bedste rundsav eller bordsav. Det handler om at finde den rundsav eller bordsav, som passer bedst til dig. 

Hos BLITE har vi et godt udvalg af akku rundsave, som er et godt valg for dig, som gerne vil have en sav, som er meget praktisk og funktionel. Den er nem at flytte rundt på, og du behøver ikke at være tæt på en stikkontakt hele tiden. 

Du skal selvfølgelig også overveje, hvor kraftige materialer saven typisk ville skulle skære i. Jo kraftigere et byggemateriale, jo kraftigere en maskine. 

Husk, at når du arbejder med rundsave og bordsave, er det yderst vigtigt, at du har styr på sikkerheden. Derfor bør du tage et kig i vores udvalg af sikkerhedsudstyr, og få 100% styr på sikkerheden.

Køb dit værktøj online hos BLITE

Når du køber hos BLITE, er du sikret slidstærkt og funktionelt værktøj af høj kvalitet. Vi leverer direkte fra fabrik til slutbrugeren, og er altid leveringsdygtige på skarpe priser. 

Vores allervigtigste opgave er, at vi skaber gode løsninger for jer. Vi måler vores succes i vores kunders tilfredhedshed, og du kan se, hvad vores tidligere kunder har skrevet om os på Trustpilot

Hvis du har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 75 36 75 75 eller mail@blite.dk