Siden BLITEs start i 2002 har det været målet at udvikle en fleksibel virksomhed med salg af slidstærkt og funktionelt kvalitetsværktøj direkte fra fabrik til slutbrugeren. Fokus har fra dag et været de professionelle kunder, der som os ved, at kvalitet betaler sig i længden.

BLITEs fortsatte vækst viser, at visionen er rigtig, og at der er efterspørgsel efter virksomheder med en klokkeklar holdning til godt værktøj. I dag er vi godt 20 medarbejdere, der servicerer en kundekreds på mere end 20.000 kunder inden for et bredt felt af brancher i både Danmark, Island, Færøerne og Grønland.

Værktøj og kemi - et stærkt produktsortiment

Vi tilbyder et meget bredt produktudvalg, nedenstående har vi listet et uddrag af, hvad vi leverer, - og hvad du ikke finder her, kan vi helt sikkert skaffe.

Elværktøj, sikkerhedsudstyr, bits, bor, skruer, plugs, trykluft, håndværktøj, skære, slibe og pudseværktøj, kemi og rengøring, inventar, fedt, smøremidler, strøm og meget mere.

Iblandt overstående tilbyder vi mange kendte brands og mange mindre kendte brands - fællesnævneren er altid, at de alle byder på en meget høj kvalitet!

I dag har vi opbygget et fokuseret produktsortiment af skære-, slibe- og polerværktøj, samt værktøj og værkstedssystemer under eget navn. Vi udvikler også selv specialværktøjer på efterspøgslen og forhandler desuden andre varemærker, der lever op til vores kvalitetskrav.

Vi er din medspiller på den lange bane

Vi tilbyder altid vores kunder en optimal service, vi bestræber os på altid at være specifikke, informative, produktorienterede og skarpe.

Det rullende showroom

Hos BLITE har vi et stærkt og kompetent salgsteam, som arbejder under konceptet vi kalder "Det rullende showroom". Vi har taget udgangspunkt i virkeligheden, hvor behovet for at afprøve og teste værktøj fremmer forståelsen og brugen af de enkelte produkter. Det giver vores kunder et stærkere kendskab - og indsigt i måden at håndtere det enkelte stykke værktøj på. Det giver tryghed og bekræftigelse i, at købet har en høj kvalitet. Derfor tør vi rulle ud og lade os teste hos dig!

Hvis du har behov for kompetent rådgivning indenfor værktøj og kemi via telefon, e-mail eller "Det rullende showroom", er du velkommen til at kontakte vores salgsteam.