Siden BLITEs start i 2002 har det været målet at udvikle en fleksibel virksomhed med salg af slidstærkt og funktionelt kvalitetsværktøj direkte fra fabrik til slutbrugeren. Fokus har fra dag et været de professionelle kunder, der som os ved, at kvalitet betaler sig i længden.

BLITEs fortsatte vækst viser, at visionen er rigtig, og at der er efterspørgsel efter virksomheder med en klokkeklar holdning til godt værktøj. I dag er vi godt 20 medarbejdere, der servicerer en kundekreds på mere end 20.000 kunder inden for et bredt felt af brancher i både Danmark, Island, Færøerne og Grønland.

Værktøj og kemi - et stærkt produktsortiment

Vi tilbyder et meget bredt produktudvalg, nedenstående har vi listet et uddrag af, hvad vi leverer, - og hvad du ikke finder her, kan vi helt sikkert skaffe.

Elværktøj, sikkerhedsudstyr, bits, bor, skruer, plugs, trykluft, håndværktøj, skære, slibe og pudseværktøj, kemi og rengøring, inventar, fedt, smøremidler, strøm og meget mere.

Iblandt overstående tilbyder vi mange kendte brands og mange mindre kendte brands - fællesnævneren er altid, at de alle byder på en meget høj kvalitet!

I dag har vi opbygget et fokuseret produktsortiment af skære-, slibe- og polerværktøj, samt værktøj og værkstedssystemer under eget navn. Vi udvikler også selv specialværktøjer på efterspørgslen og forhandler desuden andre varemærker, der lever op til vores kvalitetskrav.

25.000 varenumre på webshoppen

Der er stort set ikke det, som vi ikke kan skaffe hos BLITE. Dette afspejler vores webshop naturligvis også med over 21.000 varer oprettet, der rummer varer fra mange af vores populære leverandører; Milwaukee, DeWALT, BOSCH Professional, Nilfisk, UNGER, Duni, Elwis, KIEHL, BATO, WERA, HiKOKI, TORK, DiverseyPlum og mange flere kendte mærker. 

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål til en vare, igangværende ordre eller andet vedrørende webshoppen er du meget velkommen til at vores kundeservice. 

Du kan kontakte vores kundeservice pr. mail på mail@blite.dk eller på telefon 7536 7575

Telefontider 7536 7575:
Mandag-fredag: kl. 8.00-15.00 
OBS. Telefonen er lukket mellem kl. 12.00-13.00 hver dag.

Ved afhentning af ordrer på kontoret er åbningstiderne: 
Mandag-torsdag: kl. 8.00-16.00
Fredag: kl. 8.00-15.30 

Det rullende showroom

Hos BLITE har vi et stærkt og kompetent salgsteam, som arbejder under konceptet vi kalder "Det rullende showroom". Vi har taget udgangspunkt i virkeligheden, hvor behovet for at afprøve og teste værktøj fremmer forståelsen og brugen af de enkelte produkter. Det giver vores kunder et stærkere kendskab - og indsigt i måden at håndtere det enkelte stykke værktøj på. Det giver tryghed og bekræftigelse i, at købet har en høj kvalitet. Derfor tør vi rulle ud og lade os teste hos dig!

Vi tilbyder altid vores kunder en optimal service, vi bestræber os på altid at være specifikke, informative, produktorienterede og skarpe.

Hvis du har behov for kompetent rådgivning indenfor værktøj og kemi via telefon, e-mail eller "Det rullende showroom", er du velkommen til at kontakte vores salgsteam.

Milwaukee showroom

Vi har et stort Milwaukee showroom i Vejle med et bredt udvalg af Milwaukee el- og håndværktøj fra M12, M18 og PACKOUT serien, samt havemaskiner og meget mere! Det er muligt at booke besøg alle hverdage, hvor du sammen med en Milwaukee produktekspert vil få god vejledning og kig på hele udvalget, hvor I sammen kan finde frem til det helt rette til dine behov og ønsker. Såfremt at der er udvalgte maskiner som du er interesseret i, så giv os gerne besked herom på forhånd. 

Vi gør opmærksom på at det kun er muligt at besøge Milwaukee showroom efter aftale. Kontakt os i dag for at booke dit besøg mail@blite.dk eller på telefon 7536 7575