Nilfisk

Nedenfor kan du se et stort udvalg af Nilfisk. Hvis der mangler lige netop det på BLITE.dk, som du ønsker, skal du ikke tøve med at kontakte os, da vores forhandlerret giver os mulighed for at tilbyde jer det fulde sortiment.

Nilfisk

Nedenfor kan du se et stort udvalg af Nilfisk. Hvis der mangler lige netop det på BLITE.dk, som du ønsker, skal du ikke tøve med at kontakte os, da vores forhandlerret giver os mulighed for at tilbyde jer det fulde sortiment.

Der er 403 varer.

Viser 1-12 af 403 element(er)
Aktive filtre

Nilfisk Danmark – den globale leverandør af professionelle rengøringsprodukter 

Lige fra starten har Nilfisk Danmark i over 100 år været med til at producere innovative løsninger og produkter, som kunderne og markederne løbende har efterspurgt. De seneste over 100 år har dannet Nilfisk Danmark til den førende aktør på det danske såvel som det globale marked. Sortimentet, der kendetegner Nilfisk, er verdensklasse rengøringsprodukter såsom Nilfisk støvsuger, støvsugerposer, patio cleaner / terassevasker, tagrenser / roof cleaner, højtryksrenser, gulvvasker og meget mere.  

Nilfisk Danmark har et bredt sortiment 

Mulighederne er mange, hvis man vælger at anvende produkterne fra Nilfisk, da sortimentet spænder fra A-Z. Nilfisk er leveringsdygtige indenfor langt de fleste brancher, der har behov for maskinel rengøring, støvsugning og højtryksrensning. De største varegrupper ud fra kundernes behov er støvsuger, højtryksrenser, roof cleaner, fliserenser og gulvvasker. Desuden findes der adskillige Nilfisk reservedele og tilbehør.  

Nilfisk støvsuger er en af de førende på markedet 

Nilfisk Danmark har et bredt sortiment indenfor for støvsugere, som både kan anvendes af private og erhverv. Hos BLITE.dk forhandler vi de professionelle støvsugere til erhverv, da vi vil være sikre på, at kvaliteten er helt i top uanset, om det er en privat- eller erhvervskunde. Nilfisk støvsuger findes i flere forskellige genre, som er almindelig støvsuger, industristøvsuger, centralstøvsuger samt håndstøvsuger. De mest anvendte til de professionelle erhverv må siges at være Nilfisk VP300, Nilfisk UZ 934 og Nilfisk GD 930 / Nilfisk VP930, men de kan sagtens betjenes af den private person.  

Nilfisk højtryksrenser er det perfekte valg til rensning af overflader 

Højtryksrenser fra Nilfisk er symbolet på en kvalitet, hvorfor både private samt erhverv vælger at anskaffe sig denne, hvis de ønsker bedst muligt resultat fra deres højtryksrensning. Muligheder er mange, hvorfor man skal vurdere, hvad behovet er for, at ens opgave bliver løst. Først skal man vurdere, om det skal være en mobil højtryksrenser, en stationær højtryksrenser, eller en højtryksrenser på fossilt brændstof. Herefter skal man vurdere, om det skal være en koldtvands- eller hedtvandsrenser, hvilket bliver afgjort af den pågældende industri, hvori højtryksrenseren skal anvendes. De mest efterspurgte modeller er Nilfisk højtryksrenser 125, 135, 140, 145, 120 og 160.