Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 258,00 kr. - 5.868,00 kr.

Nilfisk højtryksrensere

Nilfisk højtryksrensere

Der er 8 varer.

Viser 1-8 af 8 element(er)
Aktive filtre

Nilfisk alto højtryksrenser 

Nilfisk alto højtryksrenser vinder stadig større indpas 

Nilfisk alto højtryksrenseren vinder stadig større indpas hos danskerne, hvilket gør, at de i de forgangne år har været danskernes foretrukne. Årsagen hertil skal være i, at Nilfisk Danmark løbende har udviklet deres produkter løbende efter, hvad kunderne har ønsket. Efter mere end 100 år lytning og udvikling har Nilfisk alto højtryksrenseren fået den foretrukne plads på markedet ifølge forbrugerne.  

Nilfisk alto højtryksrenser er grupperet 

Nilfisk højtryksrenserne er af meget høj kvalitet, hvor der er foretaget en opdeling mellem private og erhverv. Nilfisk alto højtryksrenseren hører til det private marked, hvilket er kendetegnende ved, at højtryksrenserne er blå. De blå højtryksrensere er opdelt i tre sektioner, som er compact, excellent/dynamic og premium, hvilket har betydning for kvaliteten af højtryksrenseren. Compact er gruppen for de mindst gode, mens premium er den højeste kvalitet til det private marked. Premium modellerne er tæt på samme kvalitet, som de mindst gode til erhverv. Dette er også årsagen til, at der kun findes to modeller i denne kategori. I compact kategorien er der til gengæld 10 modeller. Det er vigtigt at holde øje med Nilfisk højtryksrenser tilbud, da disse køres løbende hvert år jf. deres marketingsplan. 

Nilfisk højtryksrenser tilbehør 

Nilfisk alto højtryksrenser tilbehøre og reservedele er er meget stort marked, da kunderne ofte har brug for udskift heraf. Det er ikke ens betydende med, at kvaliteten er ringe, men det er et udtryk for, at man altid kan justere på effekten af maskinen. Indenfor tilbehøret og reservedelen kan man nævne slanger, algefjerner, dyser, spulehåndtag, lanser, koblinger og meget mere. Alt dette kan findes under reservedele og tilbehør til den enkelte maskine.  

 

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Nilfisk Danmarks maskiner, tilbehør og reservedele til skarpe priser, da vi er autoriseret Nilfisk Danmark forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke Nilfisk Danmark tilbud til jer.