Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 21,00 kr. - 23.499,00 kr.

Betal med kreditkort

Gasbeholdere og Gasbrændere

Gasbeholdere og Gasbrændere

Der er 11 varer.

Viser 1-11 af 11 element(er)
Aktive filtre
- 8,50 kr. Nedsat pris Lagersalg! BATO EXPRESS gasbeholder m/" Stop gas system" (EX8191) Vis her
Pris 21,50 kr. Normalpris 30,00 kr.
Mere
Varen er på lager
EXPRESS gasbrænder kit m/piezo, gas 555 Vis her
Pris 248,00 kr.
Mere
Levering 2-3 dage
EXPRESS gasbeholder butane+propane Vis her

Reference: EX555

Mærke: BATO

EXPRESS gasbeholder butane+propane

Pris 68,00 kr.
Mere
Levering 2-3 dage
Weller mini gasbrænder m/piezo tænding Vis her

Reference: WE-WT13EU

Mærke: BATO

Weller mini gasbrænder m/piezo tænding

Pris 344,00 kr.
Mere
Levering 2-3 dage
KGK 15KW gasvarmekanon (1805010 Vis her

Reference: 1805010

Mærke: Diverse

KGK 15KW gasvarmekanon (1805010

Pris 1.664,59 kr.
Mere
Levering 4-5 dage
KGK GENERATOR ES8000 THHPI 400V 13 hk. (1414440) Vis her
Pris 23.498,75 kr.
Mere
Levering 4-5 dage
KGK køletørrer ds90 1500 l/min (1520018) Vis her
Pris 14.868,75 kr.
Mere
Levering 4-5 dage
KGK 50 ECOVarmekanon 50KW m. skorsten (1700310) Vis her
Pris 10.902,75 kr.
Mere
Levering 4-5 dage
EXPRESS "VULCANE" gasbrænder kit (EX470) Vis her
Pris 869,00 kr.
Mere
Levering 2-3 dage
Tajima AC700SB Aluminist kniv 25mm 2 blade i magasin. (404088) Vis her
Pris 245,50 kr.
Mere
Levering 3-4 dage
Weller gasbeholder 75 ml, til loddekolbe (WE-RB-TS) Vis her
Pris 128,00 kr.
Mere
Levering 2-3 dage

Gasbeholdere og gasbrændere

Er du på udkig efter din nye gasbrænder? Så er du landet det helt rigtige sted. Her på siden har vi nemlig et flot udvalg af brændere og beholdere med gas, så du kan få det helt rigtige værktøj til opgaverne. En gasbrænder kan bruges til mange forskellige formål, og derfor har vi et fint udvalg af gasbrændere og gasbeholdere, så du kan finde det værktøj, der passer bedst til dit behov.

Her på vores hjemmeside finder du et udvalg, der er skræddersyet til dig, der ikke vil gå på kompromis med dit værktøj. Kig rundt i vores webshop, og bliv inspireret til dit næste køb af kvalitetsværktøj.

En gasbrænder til dit projekt

I vores sortiment finder du mange forskellige gasbrændere og gasbeholdere, som kan hjælpe dig med netop det behov, som du har. En gasbrænder er et alsidigt værktøj, som kan bruges af såvel den professionelle som den øvede gør-det-selv-person.

Gasbrændere kommer i mange forskellige modeller og størrelser. Leder du for eksempel efter en gasbrænder, som du nemt kan holde i hånden, er du landet det helt rigtige sted.

Vi har nemlig et fint udvalg af små gasbrændere, der er meget mobile. Små gasbrændere er alsidige og kan typisk enten bruges i værkstedet eller i køkkenet til forskellige formål.

Hvad kan jeg bruge en gasbrænder til?

Alt efter hvilken gasbrænder du køber, kan den anvendes til en lang række af opgaver. Nogle bruger deres brændere i køkkenet, mens andre bruger gasbrændere i hjemmet til fx optænding af brændeovne og pejse. Gasbrændere kan også bruges i værkstedet.

Med så mange anvendelsesmuligheder er det også altid en god idé at tænke over, hvilket behov du selv har, så du kan ramme helt rigtigt. På den måde kan du nemmere finde ud af, hvilken slags gasbrænder der er den helt rigtige for dig, så du fra start køber det værktøj, der fungerer bedst til det anvendelsesbehov, som du har. Det skader derfor aldrig at tænke en ekstra gang over, hvad du har af krav til din gasbrænder.

Hvis du er i tvivl om, hvilken gasbrænder der er den rigtige for dig og dit behov, er du velkommen til at kontakte vores salgsteam, som gerne vil hjælpe dig med at finde det helt rigtige værktøj til den opgave eller det projekt, som du skal i gang med. De står altid klar til at rådgive.

Høj kvalitet fra BLITE

Hos BLITE er kvaliteten altid i højsædet. Vi har fra start specialiseret os i salg af værktøj til professionelle, der som os går op i kvalitetsværktøj. Derfor har vi i vores fine sortiment af værktøj altid god kvalitet på hylderne.

Om du derfor er på udkig efter din næste gasbrænder eller andet værktøj som for eksempel bajonetsave eller græstrimmere, kan du altid finde høj kvalitet hos BLITE. 

Det er altid en god idé at kigge efter kvalitet, når du køber nyt værktøj. Kvalitetsværktøj kan nemlig være med til at give dig en bedre oplevelse, når du arbejder, og det kan samtidig være med til at skabe det mest optimale resultat. Når du køber kvalitet, er der desuden større chance for, at du får et stykke værktøj, som du kan bruge og være glad for i lang tid.

Derfor forhandler vi hos BLITE altid meget forskelligt kvalitetsværktøj, så du altid kan være sikker på, at vi har gode kvalitetsvarer på vores webshop.

Husk sikkerheden, når du bruger gasbrænder

Som med alt andet værktøj er sikkerheden det vigtigste, når du skal bruge din gasbrænder. Det er derfor altid en rigtig god idé at tage de nødvendige tiltag, så sikkerheden altid er i højsædet.

Husk, at du desuden er meget velkommen til at tjekke vores store udvalg af sikkerhedsudstyr, så du altid kan maksimere sikkerheden, når du arbejder med forskelligt værktøj.

Få besøg af vores rullende showroom

Hos BLITE ved vi godt, at man en gang imellem er nødt til at have værktøjet i hænderne og se det i virkeligheden for at kunne træffe den helt rigtige beslutning. Derfor arbejder vi også med konceptet ”det rullende showroom”. Med det rullende showroom kommer vi ud til dig, så du kan se værktøjet fysisk, inden du beslutter dig. På den måde kan du være helt sikker på, at du træffer den rigtige beslutning, når du køber værktøj hos BLITE.

Har du spørgsmål til vores gasbrændere eller noget af vores andet værktøj her på webshoppen, er du også altid velkommen til at kontakte vores salgsteam, som altid sidder klar til at guide dig mod det helt rigtige køb for dig. Har du brug for hjælp, eller vil du gerne have besøg af os, kan du tage kontakt til vores salgsteam allerede i dag.