Filtrer efter

Mærker

Mærker

Energikilde

Energikilde

Spænding i volt

Spænding i volt

Batteri og lader inkluderet

Batteri og lader inkluderet

Sæt

Sæt

Pris

Pris

  • 117,00 kr. - 21.249,00 kr.

Græstrimmere

Græstrimmere

Der er 13 varer.

Viser 1-12 af 13 element(er)
Aktive filtre

Græstrimmer

Der er få ting, der kan få en have til at se ekstra indbydende ud som en veltrimmet græsplæne. Men græs har det med at gro alle tænkelige steder, og det er ikke altid lige nemt at få det hele med, når du er i gang med plæneklipperen.

Derfor er det vigtigt at have det rigtige udstyr, når du skal have bekæmpet den græsvækst, der kan være svær at komme til. En græstrimmer er det oplagte valg, når du skal have styr på græsset på de mere besværlige områder. En græstrimmer er nemlig et værktøj, der er lavet særligt til den opgave, og vil du gerne have en græsplæne og en have, der bare spiller, er en græstrimmer en fantastisk tilføjelse til dine haveredskaber.

Græstrimmere i høj kvalitet

Om du er på udkig efter græstrimmere til havearbejde, parkarbejde eller noget helt tredje, kan du hos BLITE købe værktøjet til opgaven. Vores fokus på salg til professionelle betyder, at vi forhandler produkter i høj kvalitet, som kan hjælpe dig med at udføre opgaven bedst muligt. 

Vælger du at købe kvalitetsværktøj, får du redskaber, der kan udføre jobbet hurtigt og effektivt, og når du køber kvalitet, får du et værktøj, som du kan have glæde af i lang tid,

Hvornår kan du få brug for en græstrimmer?

En græstrimmer er et værktøj, som enhver haveentusiast kan få glæde af. Den kan nemlig løse et væld af opgaver i haven og være med til at give det sidste finish, så haven ser ekstra indbydende ud. Måske har du prøvet at køre turen med din plæneklipper og opdaget, at græsplænens hjørner og kanter kan være besværlige at få trimmet. Her kan et godt værktøj til trimningen af græs hjælpe dig. Det sikrer dig nemlig, at du kan få kanterne på din græsplæne til at stå lige så skarpe som resten af plænen, uden at du behøver at finde saksen frem.

Oplever du, at du bruger meget tid på at fjerne ukrudt eller på at trimme små buske og planter, er der gode nyheder. Din græstrimmer kan nemlig også være et godt værktøj, hvis du skal have fjernet ukrudt, som gror forskellige steder i haven. Værktøjet kan også bruges til små planter, men har du for eksempel en hæk, som skal trimmes, anbefaler vi i stedet, at du kigger på vores udvalg af hækkeklippere.

Hvilken græstrimmer skal jeg have?

Ikke alle haver er ens, og det samme gælder for græstrimmere. Alt efter dit behov er der forskellige størrelser, modeller og ikke mindst typer af motorer, som du kan vælge imellem. Et rigtig populært valg er de eldrevne græstrimmere, som enten kører på batteri eller via ledning. Fordelene ved dem er blandt andet, at de oftest ikke vil være lige så larmende som typen af græstrimmere, der for eksempel kører på benzinmotor.

Står du og skal vælge imellem en græstrimmer på batteri eller en græstrimmer med ledning, er det også værd at tænke over, hvad dit behov er. En græstrimmer med ledning giver dig for eksempel altid muligheden for at trimme græsset, uden at du skal tænke på opladning af batteri. Omvendt er værktøjet på grund af ledningen også mindre mobilt end værktøjet på batteri, så har du en større have, hvor der er langt til nærmeste strømstik, kan det være sværere at nå rundt.

Med en græstrimmer med batteri får du til gengæld en stor bevægelsesfrihed, da du ikke skal tænke på ledninger, der skal slæbes med rundt.

Find dit nye værktøj hos BLITE

Foruden vores flotte udvalg af græstrimmere i høj kvalitet forhandler vi hos BLITE også en lang række andre værktøjer til både hus og have. Tag for eksempel et kig forbi vores fine udvalg af forskellige slags elværktøjer. Her finder du alt fra vinkelslibere til boremaskiner, så kig ind forbi, og bliv inspireret til købet af dit næste værktøj.

Husk, at vi udover vores store udvalg af værktøj også forhandler andet udstyr, der er nødvendigt til de mange forskellige arbejdsopgaver. Se blandt andet vores udvalg af arbejdstøj og sikkerhedsudstyr.

Få besøg af det rullende showroom

Er du i tvivl om, hvad der er det rette værktøj for dig? Hos BLITE sidder vores salgsteam klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, som du måtte have til dit næste køb. Vi guider dig gerne, hvis du har brug for hjælp til at finde den helt rigtige græstrimmer.

Du kan også få besøg af vores rullende showroom, hvor vi kommer forbi, så du kan få de forskellige muligheder i hænderne, inden du træffer din beslutning. Vil du have besøg, eller har du spørgsmål til vores produktsortiment, må du mere end gerne kontakte vores salgsteam, som er klar til at hjælpe dig.