DeWALT

DeWALT

Der er 181 varer.

Viser 1-12 af 181 element(er)
Aktive filtre

En radio, der kan tåle slag

Et af DeWALTs produkter, der endda ikke er værktøj, som er kendt og elsket af mange, er deres radio. Den gule DeWALT-radio er til at finde på rigtig mange værksteder landet over, og dette er med god grund. DeWALT-radioen er kendt for at kunne få nogle slag og stadig spille hele rummet op. DeWALT har virkelig fået lavet en hårdfør kvalitetsradio her.

I og med at radioen er så hårdfør og desuden har en formidabel lyd, gør det også, at du kan have radioen i mange år. Der er ikke noget værre end at skulle ud at købe en ny radio til værkstedet hver anden måned, og dette problem slipper du altså for med denne klassiker fra DeWALT.

Værktøj, du kan regne med

Som sagt er DeWALT kendt for at lave værktøj, som ikke blot er af høj kvalitet, men som også henvender sig både til professionelle og til dig, der ikke er den store håndværker. Her på siden har vi et rigtig stort udvalg, så du altid kan finde det rette værktøj til den pågældende opgave. 

Her hos BLITE har vi blandt andet et stort udvalg af diverse slagnøgler. Vores slagnøgler har forskellige Nm-momenter, så du frit kan vælge, hvilken maskine der passer bedst til den pågældende opgave, du er i gang med. Hvis du er i tvivl om, hvor meget Nm-moment der er brug for til din opgave, så kan vi hos BLITE også guide dig igennem dette.

Kvalitetssave er heller intet problem for DeWALT. Her på siden har vi blandt andet en bajonetsav og en rundsav; begge er selvfølgelig i den kvalitet, som du kender og elsker fra DeWALTs side. Ud over at savene kommer igennem selv det værste materiale, så er der for alvor tænkt sikkerhed ind i disse produkter. DeWALT er et mærke, der har været i værktøjsbranchen længe, og derfor ved de udmærket, at der desværre sker uheld af og til. Ved savene her, og mange af deres andre produkter, er det tydeligt at se, at de har haft forbrugerens sikkerhed for øje og gjort deres ypperste for at lave et velfungerende, men sikkert produkt.

Ud over save og slagnøgler forhandler vi selvfølgelig også en masse andre produkter. Fedtsprøjter, fugepistoler og vinkelslibere er blandt andet noget, som du også kan regne med at finde fra DeWALT lige her hos BLITE.

Tilbehør i verdensklasse 

Vi har allerede været igennem værktøj og radioer, men DeWALT har faktisk endnu mere at byde på. Det meste værktøj nu til dags kræver en vis form for tilbehør, og her er DeWALT igen vores redningsmand. Batterier i lange baner er noget, du kan forvente fra DeWALT. Deres forskellige batterier og ikke mindst opladere har de samme kvaliteter som værktøjet, nemlig hårdførhed og en fænomenal kvalitet samt selvfølgelig den iøjnefaldende gule farve. DeWALT-batterier er kendte for at kunne holde strøm i meget lang tid. Du skal altså ikke bekymre dig om, at dit værktøj lige pludselig løber tør for strøm midt i arbejdet, hvis du er udstyret med et kvalitetsbatteri fra DeWALT. Dette er igen et synligt tegn på, hvor længe DeWALT har været i denne branche, og hvor godt de kender de forskellige frustrationer, som værktøj kan bringe med sig i det daglige arbejde.

DeWALT kan også byde på en bordventilator, som du ligeledes kan finde her på siden. Dette er sådan et produkt, man ikke ved, at man har brug for, før man står og mangler det. Det er blandt andet i sådan et produkt, hvor DeWALT afspejler sin alsidighed. Bordventilatoren er formodentlig ikke tiltænkt ham eller hende, der blot bruger værktøj, når noget går i stykker, men derimod dig, der har værktøj som en del af din hobby eller endda arbejde.

BLITE – din hjælpende hånd

Her hos BLITE ved vi, at værktøj kan være en skøn verden at komme ind i, men også en forvirrende verden. Derfor er vi altid klar til at guide dig, hvis der skulle komme eventuelle spørgsmål til DeWALTs værktøj, eller hvilke slags opgaver der kræver hvilket værktøj. Du kan frit kontakte os på vores side, BLITE.dk, eller klikke rundt imellem det forskellige værktøj for at få et dybere indblik i, hvad det pågældende stykke værktøj har at byde på.