Bits og bitsholdere

Bits og bitsholdere

Der er 591 varer.

Viser 1-12 af 591 element(er)
Aktive filtre

Bits

På denne side finder du et stort udvalg af bits i forskellige størrelser til forskellige skruemaskiner og skruetrækkere. Bittene er i høj kvalitet, så du vil have glæde af dem i lang tid. Har du brug for et nyt bitssæt til din skruetrækker eller skruemaskine, er du kommet det helt rigtige sted hen.

Udforsk vores store udvalg af kvalitetsbits nedenfor, og læs mere om dem her på siden.

Kvalitetsbits til lave priser

Her hos BLITE går vi op i kvaliteten på de produkter, vi sælger, men vi er også vilde med priser, alle kan være med på. Derfor finder du hos os bits i høj kvalitet til lave priser. På den måde kan du for eksempel købe den unikke bit, du mangler til din kollektion, uden at tømme pengepungen og uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Bits til forskellige skruemaskiner og skruetrækkere

Du skal ikke gå tomhændet fra BLITE, da vi har et enormt stort udvalg af bitssæt til mange former for skruetrækkere og -maskiner. Du kan uden tvivl finde den del, der passer til netop dit værktøj. Hvis ikke du ejer en skruetrækker eller -maskine, kan vi også hjælpe med det.

Forskellige typer og størrelser bits

Der findes ikke kun én form for bit. Der findes mange forskellige typer. Uanset om du skal bruge en fladkærv, Torx, Unbrako, Robertson, Tri-wing, Torq-set eller Spanner, kan du finde den hos os. Bits fås ikke blot i forskellige typer og former, men også i forskellige tykkelser og længder, så de passer til de forskellige skruetrækkere og -maskiner – også din(e)! Vi har både størrelserne 1/4” og 3/8”.

Bitssæt eller enkeltkøb

Om du er på udkig efter en helt specifik bit eller ønsker at købe flere på én gang, har vi noget til dig. Hos os kan du nemlig finde den ene, du mangler til din samling, eller købe et helt bitssæt, hvis du ønsker en praktisk pakkeløsning for eventuelt at starte din samling. Et bitssæt er også den perfekte gave til gør-det-selv-manden eller til vedkommende, der lige har købt/fået sin første skruetrækker eller -maskine.

Bits i forskellige mærker

Der er mange producenter, der producerer bits. Dog er det ikke alle, der er lige gode. Det behøver du dog ikke at undersøge, for hos BLITE har vi samlet de bedste bitsmærker. Så skal du ikke lede længe efter det perfekte valg eller det perfekte bitssæt. Vi har blandt andet mærker som BATO, MilwaukeeVIGOR og vores eget mærke: BLITE.

Bitsholdere

For at kunne sætte bitten på skruetrækkeren eller -maskinen, skal der en bitsholder til. Her hos BLITE har vi et stort udvalg af bitsholdere. Med bitsholdere går vi heller ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor kan du i vores sortiment finde de bedste bitsholdere på markedet i forskellige størrelser og kvaliteter, der passer til vores bitsprodukter samt skruetrækkere og -maskiner. Vi garanterer, du kan finde den, der passer til dit værktøj og dine bits.

Ingen bit uden skruetrækker eller skruemaskine

En bit kan ikke fungere uden en skruetrækker eller en skruemaskine. Du skal derfor ikke lede længe for at finde sådan nogle. Her på vores webshop har vi et stort udvalg af skruetrækkere og -maskiner i for eksempel det velkendte mærke Milwaukee. Mærket er ikke velkendt uden grund, for værktøjerne er af god kvalitet og gør skruearbejdet nemt. BOSCH Professional er også et kvalitetsmærke, vi forhandler. Hvis du har brug for sparring omkring, hvilken skruetrækker eller -maskine du bør vælge, er du altid velkommen til at snakke med os. Vi står klar til at hjælpe.

Andet værkstedstilbehør?

Hvis du mangler andet værkstedstilbehør ud over bitssæt, er du også det helt rette sted. Vi tilbyder et bredt udvalg af værkstedstilbehør, så du for eksempel ikke skal mangle noget til dine handyprojekter derhjemme eller på værkstedet.

Har du spørgsmål?

Hos BLITE går vi op i god kundeservice. Har du derfor spørgsmål om vores bits eller andre af vores produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os. Der har vi åbent fra kl. 8-16 mandag til torsdag og fredag fra 8-15.30. Via vores kontaktformular kan du sende os spørgsmål, ligesom du kan sende os en mail på mail@blite.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!