Alle bedst sælgende
Nilfisk VP930

Nilfisk VP930

Nilfisk VP930 

Nilfisk VP930 – respekteret på markedet 

Nilfisk VP930 (GD 930) er støvsugere i en serie, der er udarbejdet af Nilfisk Danmark. Støvsugerne er kendte og respekteret på markedet til anvendelse på større arealer, da de er driftssikre og effektive. VP930 (GD 930) serien fungerer rigtigt godt på krævende rengøringsopgaver på skoler, hospitaler, kontorer og hoteller, hvor der er brug for en stabil og robust maskine. Derudover er maskinrummet stort, da støvsugerposen kan indeholde 15 ltr., hvorfor der kan samles en del mere støv og snavs op, end hvad man ser ved andre mærker. Til sidst skal det nævnes, at maskinen er en af de mest lydsvage på markedet pga. designet af VP930 serien, da det mindsker energitabet samt gør luftstrømmene mest optimale. Forbrugerne går fortsat med VP930 (GD 930) serien, da der er en imponerende samt sugestyrke.  

Hvilken model af Nilfisk VP930? 

I Nilfisk VP930 (GD 930) serien kan man vælge mellem fem forskellige maskiner, som har mange fællesnævnere, da de er bygget på samme princip. Fælles for disse er, at de: har et meget lavt støvniveau, lang holdbarhed grundet kraftig beholder i stål, 15 ltr. støvsugerpose, HEPA 13 filter og parkeringsløsning. Den store støvsugerpose gør, at man kan drifte i længere tid uden stop, hvilket er en stor fordel, da driftsstop er lig med penge ud ad vinduet. Udover ovenstående kan man få modeller, som indeholder to hastigheder, hvilket gør, at man kan anvende maskinen på endnu flere områder. Nilfisk støvsuger GD 930 (VP 930) er ganske enkelt kvalitet uanset hvilken model, som man fastlægger sig på.  

Nilfisk GD 930 (VP930) reservedele 

Tilbehøret til Nilfisk VP930 serien er 100 % lig alle andre støvsugere, der findes, hvilket betyder, at det er alt fra slanger til filtre. Nilfisk GD 930 poser er næsten er det mest søgte blandet forbrugerne, da maskinen ikke kan købes mere – dog kan både tilbehør og reservedele det fortsat.  

 

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Nilfisk VP930 (GD 930) og tilbehør til skarpe priser, da vi er autoriseret Nilfisk Danmark forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke Nilfisk Danmark tilbud til jer.