Nilfisk professionelle støvsugere

Nilfisk professionelle støvsugere

Der er 6 varer.

Viser 1-6 af 6 element(er)
Aktive filtre

Nilfisk støvsuger 

Nilfisk støvsuger konkurrenterne op 

Nilfisk støvsuger fortsat flere og flere konkurrenter op på markedet, hvorfor de løbende igennem de seneste 100 år har udviklet sig som en af danskerne foretrukne støvsugerproducenter. Nilfisk støvsuger er kendt for en kraftig sugeevne, holdbar og aldeles nem at vedligeholde, hvis der skulle være udfordringer med nogle af delene.  

Nilfisk støvsugere findes i flere forskellige udformninger 

Når man skal vælge en støvsuger (Nilfisk), er der først og fremmest beslutningen om, hvilken type støvsuger man vil have. Typen afhænger af hvilken opgave, der er tale om, der skal løses, da det oftest er forskellige støvsugere, der kan løse forskellige opgaver. Man kan vælge mellem den almindelig kendte støvsuger, en industristøvsuger, en centralstøvsuger, en håndstøvsuger, en alto støvsuger, og mange flere. Foruden disse kan man ved trapper, biografer, mv. med fordel vælge en Nilfisk rygstøvsuger, da den er nemmere at komme rundt med.  

Nilfisk støvsuger er en af de førende på markedet 

Nilfisk støvsugeren sælges meget både til private og erhverv, hvor det er vigtigt at vide, at der er en stor prisforskel grundet kvaliteten. De fleste i private hjem nøjes med den billigere version fra Dansk Supermarked, mv., da denne er en fin maskine til den daglige private rengøring. Når man kigger efter en Nilfisk støvsuger til brug for erhvervsrengøring, skal man gerne have en lidt større motor, hvorved sugeevnen også forhøjes. Dette er fordelagtigt for at lette arbejdet. De fleste erhvervskunder har søger efter Nilfisk støvsuger tilbud, da de er kendte for, at de ofte kører kampagner på disse maskiner – dog er der ikke tale om en billig Nilfisk støvsuger. De fleste kunder hos Blite vælger Nilfisk VP300 eller Nilfisk VP930 (den gamle Nilfisk GD 930).  

Støvsuger tilbehøret 

Der findes næsten alt i tilbehør og reservedele, som man kan tænke på. Alle sliddele på maskinen kan udskiftes, hvilket betyder hjul, slanger, filtre, mv. Desuden kan en stor del af de faste dele på maskinen også skiftes, hvis der er behov herfor. Alt dette kan findes i Nilfisk støvsuger tilbehør eller Nilfisk støvsuger reservedele. 

 

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Nilfisk Danmarks maskiner, tilbehør og reservedele til skarpe priser, da vi er autoriseret Nilfisk Danmark forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke Nilfisk Danmark tilbud til jer.