Nilfisk støvsugerslanger

Nilfisk støvsugerslanger

Nilfisk støvsugerslange 

 

Find den ideelle Nilfisk støvsugerslange 

 

Mange ved ikke, at man kan købe en støvsugerslange separat. Hvis du derfor ønsker en længere støvsugerslange end den, der medfølger til din støvsuger, eller hvis den gamle slange er gået i stykker, vælger mange at købe en ny støvsuger. Men det er slet ikke nødvendigt. Hos Blite har vi et udvalg af forskellige Nilfisk støvsugerslanger. Uanset hvilke krav du har til din nye støvsugerslange, finder du den hos os.  

 

Hvilken Nilfisk støvsugerslange skal jeg vælge 

 

Der findes mange forskellige Nilfisk støvsugerslanger. Du kan få et buet rør, som passer til standard, slanger med click fit f.eks. Nilfisk Power, Nilfisk P10 m.v. Derudover findes der også en komplet Nilfisk støvsugerslange, som passer til de fleste Nilfisk støvsugere. Du kan også få en Nilfisk støvsugerslange komplet original Coupe and Action. Den passer til Nilfisk Coupe and Action.  Det er en komplet Nilfisk støvsugerslange med håndtag og kobling. Der findes også en komplet Nilfisk støvsugerslange til Nilfisk Power. Derudover kan du få en masse andet reparationstilbehør og separate slanger og rør til din Nilfisk støvsuger.  

 

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Nilfisk støvsugerslanger til skarpe priser, da vi er autoriseret Nilfisk forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke tilbud på Nilfisk støvsugerslanger til jer.