Filtrer efter

Pris

Pris

  • 27.912,00 kr. - 46.520,00 kr.

Nilfisk gulvvaskere

Nilfisk gulvvaskere

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)
Aktive filtre

Nilfisk gulvvasker 

Nilfisk gulvvasker – gulvvaskere til tunge rengøringsopgaver 

Nilfisk Danmark har et bredt sortiment indenfor gulvvaskere, hvilket de har udviklet over deres leveperiode. Nilfisk gulvvaskerne er den førende i branchen, da de er meget brugervenlige, har en lang levetid samt har lave service- og vedligeholdelsesomkostninger. I den løbende udvikling har Nilfisk Danmark sørget for, at der er mulighed for en mindre model, hvor man går bagved samt (walk-behind), at man kan få de store, motordrevne, som man kan side på. (ride-on) 

Hvilken model skal man vælge? 

Nilfisk gulvaskemaskine er opdelt mellem walk-behind og ride-on modeller, som er første skridt på vejen mod at vælge den rigtige model. Walk-behind gulvvasker fra Nilfisk er opdelt i tre grupper, som er lille, mellem og stor, hvilket sjovt nok er pga. størrelsen på maskinen. Rengøringen bliver bedre og bedre desto større gulvvaskeren er, men det er klart, at den største walk-behind Nilfisk SC800 ikke kan være alle steder, hvorfor man skal vælge den gulvvasker, der passer bedst til det pågældende behov. Børstetrykket afgør, hvor meget snavs, der fjernes, når man kører henover overfladen, hvorfor dét samt størrelsen på maskinen afgør, hvorvidt det den ene eller anden model. Udover ovenstående er det vigtigt at tage højde for feje- og vaskebredden, da denne er med til at bestemme, hvor lang tid man skal gå på det pågældende gulv.  

Nilfisk gulvvasker tilbehør og reservedele 

Tilbehør og reservedele er forskelligt fra walk-behind til ride-on, da gulvvaskernes opbygning er forskellig. Dog er der sammenhænge, hvor de overlapper hinanden, da de begge anvender lygter, ecoflex system, rondeller, mv. Desto større ride-on modellen bliver, desto større forskel bliver der på tilbehør og reservedele til gulvvaskerne.  

 

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Nilfisk gulvvasker og tilbehør til skarpe priser, da vi er autoriseret Nilfisk Danmark forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke Nilfisk Danmark tilbud til jer.