Wera

Nedenfor kan du se et stort udvalg af Wera. Hvis der mangler lige netop det på BLITE.dk, som du ønsker, skal du ikke tøve med at kontakte os, da vores forhandlerret giver os mulighed for at tilbyde jer det fulde sortiment.

Wera

Nedenfor kan du se et stort udvalg af Wera. Hvis der mangler lige netop det på BLITE.dk, som du ønsker, skal du ikke tøve med at kontakte os, da vores forhandlerret giver os mulighed for at tilbyde jer det fulde sortiment.

Der er 158 varer.

Viser 1-12 af 158 element(er)
Aktive filtre

Værktøj til den professionelle håndværker og gør-det-selv manden 

Med Wera værktøj fra Wera Tools får du nye innovative løsninger på eksisterende udfordringer. Hvad der var løsningen i går, er ikke nødvendigvis løsningen i dag, som deres slogan ”Be A Tool Rebel” bærer meget præg af. Wera værktøj skal gøre livet lettere for dens brugere. Den dag i dag produceres alt værktøj fortsat i Wuppertal, Tyskland, hvor de ligeledes selv står for en stor del af udviklingen af maskinerne til produktionen. 

Kraftform skruetrækkere til alle formål fra Wera værktøj 

Med Wera Kraftform skruetrækkere har du en skruetrækker, der giver uovertruffen ergonomiske egenskaber. Som Wera selv beretter er grebet på Kraftform skruetrækkerne ”Formen, som hånden har skabt” med en perfekt kombination af både hårde og bløde materialer for stor momentoverførsel. Med de særlig versioner Kraftform Micro til elektrikeren og Kraftform Stainless for at undgå rust, er der en Kraftform skruetrækker til alle formål.  

I serien af Wera Kraftform skruetrækkere skal nævnes Kraftform Kompakt, der giver et værktøj til både hånd og maskine. I grebet på skruetrækkeren er der indeholdt 6 bits, som nemt og hurtigt kan sættes i Rapidaptor bitholderen. Rapidaptor bitholderen er udtagelige og kan således både sættes på Kraftform Kompakt skruetrækkeren eller sættes på en skruemaskine. 

Wera skruetrækkersæt giver dig sæt med de mest almindelige skruetrækkere. De kommer i forskellige størrelse alt efter dit behov for forskellige skruetrækkere i din dagligdag. Sættene findes både i den førnævnte Kraftform serie, men ligeledes også i andre skruetrækkerserier. 

Bits fra Wera værktøj i højeste kvalitet 

Med Wera bits og Wera bitssæt får du uovertruffen kvalitet og holdbarhed. Wera arbejder hele tiden på at forbedre sine bits ved at udvikle nye innovative løsninger for at løse hverdagens udfordringer.  

IMPAKTOR bits og bitholderen er et eksempel på denne innovationskraft. Som Wera selv beretter har denne serie ”Holdbarhedstider over gennemsnittet”. Dette sikres bl.a. med belægning med diamantpartikler på bittene, der sørger for at bittene bider sig fast i skruen, og dermed mindsker risikoen for bittene smutter ud af kærven. Holdbarheden sikres derudover med den særlige IMPAKTOR bitholder, der produceres i rustfrit stål for at undgå rust og produceres med magnet for at holde skruerne fast på bittene. IMPAKTOR bittene og bitholderen indeholder derudover også et TriTorsion system, der giver affjedring ved belastning af bittene, og dermed mindsker risikoen for bittene smutter ud af kærven. 

Bits- og værktøjssæt til samling af alle funktioner i ét sæt 

Wera Bit-Check bitssæt giver dig et sæt med de mest almindelige bits. De kommer i forskellige størrelse alt efter dit behov for forskellige bits i din dagligdag. Fælles for alle Bit-Check bitssæt er et godt overblik over størrelser, nem udtagning og isætning samt ekstremt pladsbesparende. Wera Tool-Check samt Wera Tool-Check PLUS giver dig et sæt med flere forskellige funktioner. Skralde, bit og toppe er alle en del af sættene.