Filtrer efter

Pris

Pris

  • 59,00 kr. - 708,00 kr.

Wera kraftform kompakt

Wera kraftform kompakt

Der er 6 varer.

Viser 1-6 af 6 element(er)
Aktive filtre

Wera kraftform kompakt 

 

Bag om Wera kraftform kompakt – Wera virksomheden 

 

Der findes meget forskelligt skrueværktøj, men i modsætning til andre tror Wera værktøj ikke på, at man en dag ikke kan opfinde mere og bedre værktøj. De er hele tiden klar med nye idéer. De sætter spørgsmålstegn og udvikler i den forbindelse skrueværktøj, der vender op og ned på gammelkendte ting.  

 

Forskellige Wera kraftform kompakt pakker 

 

Wera har forskellige Wera kompakt pakker. Wera kraftform kompakt W1 indeholder en utrolig hurtigt skralde Zyklop Speed med drejeligt skraldehoved og 5 definerede fikseringer. Derudover har den manuelle og maskintoppe med kuglefangrille og riflet kant på den bagerste del. Wera kraftform kompakt W1 indeholder også en joker dobbeltgaffel-nøgle med holdefunktion, slutanslag, lille returvinkel og fastbidende tænder. Den har VDE-isolerede kraftform håndgreb og udskiftningsklinger med reduceret klingediamanter. En virkelig god Wera kompakt pakke. Alle Wera kompakt pakkerne har forskellige størrelser og kan anvendes til forskellige arbejdsopgaver. En Wera Kraftform kompakt 60 er en foldetaske med 89 mm lange bits. Der medfølger et håndgreb 3816 R, som er et hurtigskift og flerkomponent kraftformgreb. Dette sæt kommer i 17 forskellige dele. Men du kan også finde større sæt, som indeholder andre værktøjer end et Wera Kraftform kompakt 60. Der findes et sæt til enhver arbejdsopgave. Det er blot to nævnte pakker ud af mange.  

 

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Wera Kraftform kompakt til skarpe priser, da vi er autoriseret Wera Kraftform kompakt forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke Wera Kraftform kompakt tilbud til jer.