Filtrer efter

Pris

Pris

  • 45,00 kr. - 1.180,00 kr.

Were skruetrækkere og skruetrækkersæt

Were skruetrækkere og skruetrækkersæt

Der er 51 varer.

Viser 1-12 af 51 element(er)
Aktive filtre

Wera skruetrækkere 

Wera skruetrækkere til at løse alle dine udfordringer 

Med en Wera skruetrækker i hånden har du et af verdens bedste skruetrækkere til at løse alle dine udfordringer. Med en lang tradition og dermed erfaring med udvikling og produktion af skruetrækkere er Wera en af de førende brands indenfor dette felt. Deres mest kendte serie af Wera skruetrækkere, Wera Kraftform, giver dig et helt særligt værktøj af høj kvalitet. Helt særlige version af Wera skruetrækkere, som Kraftform Micro til elektrikeren, Kraftform Stainless til anvendelse udenfor og Kraftform Kompakt 20 med udskiftelige bits, er der en Wera skruetrækker til netop dit behov. 

Wera Kraftform skruetrækkere med perfekt ergonomi og design 

Wera skruetrækkere i serien Kraftform er specielt udviklet med ergonomi og design for øje. Pasformen af grebet af særligt udviklet med udgangspunktet i formen på den menneskelige hånd. Grebet er opbygget i et fast materiale uden kanter med bløde zoner. De manglende kanter mindsker risikoen for trykmærker, hvilket ofte er et problem med skruetrækkere, og de bløde zoner giver optimal friktion og dermed momentoverførsel, hvilket er alfa omega for skruetrækkere.  

Wera Kraftform Kompakt 20 skruetrækker med fleksible løsninger 

Wera Kraftform Kompakt 20 skruetrækker er en Wera bitsskruetrækker, der er bygget op omkring det originale ergonomiske Kraftform greb, som der tilmed indeholder et integreret magasin med 6 bits. Udover det integrerede magasin er der i grebet en nedsænkelig teleskopklinge, der udover at kunne anvendes til skruetrækkeren, også kan tages ud og anvendes som en bitholder til en bore- og skruemaskine. Sidst, men ikke mindst, sørger den innovative Rapidaptop bitholder for hurtig og nem udskiftning af bits. 

 

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Wera skruetrækkere til skarpe priser, da vi er autoriseret Wera skruetrækker forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke Wera skruetrækker tilbud til jer.