Filtrer efter

Pris

Pris

  • 686,00 kr. - 687,00 kr.

Wera bitssæt

Wera bitssæt

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)
Aktive filtre

Wera bitssæt 

Wera bitssæt med fantastisk overblik og det vigtigste ved hånden 

Med et Wera bitssæt har du et kvalitetssæt med uovertruffen holdbarhed, der løser dine udfordringer dag efter dag. Wera Bit-Check bitssæt er en fokuseret samling af de mest anvendte Wera bits, således du har en løsning til ethvert behov. Udviklingen af Wera Bit-Check bitssæt tog udgangspunkt i, at Wera gerne ville skabe et bitssæt, hvor profilen og størrelsen lettere ses. Dette er sikret via farvekoder der matcher profilen samt via tydelige numre der matcher størrelsen. Eksempelvis er Wera TORX bits T20 i farven turkis blå med et tydeligt 20 på bitten. Om det er Wera slagbits Et holdbart softmateriale i bunden med underliggende magnet sørger for sikker fastgørelse af bittene, men samtidig sikrer at bittene er nemme at tage ud. Alt efter model indeholder Wera Bit-Check bitssæt enten IMPAKTOR bitholderen eller Rapidaptor bitholderen, der sikrer optimal holdefunktion. 

Det innovative IMPAKTOR system til dine Wera bitssæt  

Wera står for innovative løsninger på fortiden og fremtidens udfordringer. Når almindelige dødelige mennesker blot ser et Wera bitssæt, ser Wera et avanceret stykke værktøj, der er helt essentielt for effektiviteten i arbejdet. Wera IMPAKTOR bits systemet er et eksempel herpå, som Wera kalder ”… vores bedste bitserie”. Fokus har været at udvikle ekstraordinært holdbare Wera bits og Wera bitsholdere med udgangspunkt i de stadig større krafter akku- og elværktøj kan levere i dag samt med udgangspunkt i de enkelte profilers geometri. Analysearbejdet har bestået i gennemgang af ødelagte Wera bits, Wera bitsholdere og skruer i detaljen. Resultatet er klart. Udførlige test af bittene viser effektivitet og holdbarhedstider der ligger over gennemsnittet sammenlignet med konkurrenterne. Dette sikres ved diamantbelagte bithoveder og de innovative IMPAKTOR bitholdere, med TriTorsion system, der har tre torsionszoner, der giver affjedring i skruemomentet, samt med ringmagnet, der sikrer fastholdelse af skruer, selv når de er meget tunge. 

Diamantbelagte bits 

Er sikker på du også har oplevet problemet før? Bittene smutter du af kærven og skruens profil slides ned. I slemme tilfælde slides skruen profil så meget, at det er umuligt at komme videre uden megen bøvl. Wera har fundet en løsning til også denne udfordring, som er Wera diamant bits til dit Wera bitssæt. På bittene er der påført mikroskopiske diamantpartikler, der har til formål at bide sig fast i skruen, og dermed undgå at bittene smutter ud af kærven. 

 

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Wera bitssæt til skarpe priser, da vi er autoriseret Wera bitssæt forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke Wera bitssæt tilbud til jer.