Filtrer efter

Pris

Pris

  • 1.677,00 kr. - 1.678,00 kr.

Wera momentnøgler

Wera momentnøgler

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)
Aktive filtre

Wera momentnøgle 

 

Brug en Wera momentnøgle til præcise til spændinger 

 

En Wera momentnøgle er et godt værktøj at have. En momentnøgle bruges efter du har spændt bolten eller møtrikken med en topnøgle. En Wera momentnøgle sørger for, at du opnår den helt korrekte til spænding. Du kan få Wera momentnøgler i flere forskellige størrelser. Størrelsen er baseret på hvor mange newtonmeter (Nh), den skal spænde. Det er ikke nødvendigvis alle, der ved, hvad en Wera momentnøgle er. Den kan anvendes til f.eks. at skrue en møtrik eller bolt fast til en forudbestemt indstilling. Indstillingen bestemmes af dig selv, og fordi Wera momentnøglen kan indstilles til at måle det, så du ved, at indstillingen er helt korrekt.  

 

Det bedste med en Wera momentnøgle 

 

En Wera momentnøgle er en af de bedste på markedet. De findes i mange forskellige versioner. Du kan få dem i sæt, hvor der medfølger lidt ekstra tilbehør. Men også blot enkeltvis. Et eksempel på en Wera momentnøgle kan f.eks. være en Momentnøgle Click-Torque A5, ¼”. Denne Wera momentnøgle har click funktion. Den er robust og har høj præcision. Det er blot et eksempel på en af de mange fantastiske Wera momentnøgler.  

 

På Blite.dk har vi et stort udvalg af Wera momentnøgler til skarpe priser, da vi er autoriseret Wera forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke tilbud på Wera momentnøgler til jer.