Filtrer efter

Pris

Pris

  • 8,00 kr. - 1.775,00 kr.

plum

plum

Der er 50 varer.

Viser 1-12 af 50 element(er)
Aktive filtre

plum 

plum håndrens, renseservietter, øjenskyl og plastre  

plum er en dansk virksomhed som i over 50 år har udviklet og produceret håndrens, renseservietter, øjenskyl og plastre. Fra Assens på Fyn, er plum blevet markedsledende inden for hygiejnesegmentet i de nordiske lande. Visionen er klar: ”Vi ønsker at være Skandinaviens førende virksomhed inden for produktudvikling, fremstilling og markedsføring af håndhygiejne og førstehjælpsprodukter.” Fokus for udviklingen er at producere milde og effektive håndrens og renseservietter samt tryghedsskabende øjenskyl og plastre.  

plum håndrens der rengør selv de mest beskidte hænder  

Med plum håndrens er det slut med at have beskidte hænder efter arbejde med olier, maling, støv, lakker, m.v. plum håndrens er ekstremt effektivt mod snavs men også skånsom mod din hud og miljøet omkring dig. I produktserien findes der både meget kraftige og mindre kraftige håndrens. Af kraftige håndrens skal nævnes produkterne Profi og Plulux til fjernelse af kraftigt snavs som dieselolie, hydraulikolie, sodblandet olie, metalstøv, cementstøv, m.v. fra hænderne, og produktet Plulac til fjernelse af kraftigt snavs som lim, lak, harpiks, maling, træbeskyttelse, m.v. fra hænderne. Af mindre kraftige plum håndrens skal nævnes produktet Super Plum til fjernelse af lettere oliesnavs, vandbaseret trykfarve, m.v. fra hænderne. Hvis du ønsker en kraftig håndrens, der ikke indeholder opløsende midler, er det Svanemærkede produkt Premium, et godt valg. 

Renseservietter der rengør effektivt uden du behøver vand 

plum renseservietter er et godt valg, hvis du har behov for at rengøre overflader og ikke har adgang til rindende vand. Med renseservietter kan man både rense og tørre på én gang. I produktserien findes der tre forskellige renseservietter. Heavy Duty og Rub & Scrub med særlig skrubbeeffekt til særligt snavsede overflader og All Purpose til mere generel rengøring. 

Øjenskyl og plastre til når uheldet er ude 

plum øjenskyl er en vigtig del af en virksomheds førstehjælpskit, hvis der er risiko for øjenskader ved udførslen af arbejdet i virksomheden. Øjenskyl kommer i en version til ulykker med fremmedlegemer i øjet samt i en pH Neutral version til ulykker med syrer og baser. plum QuickFix plasterdispenser giver dig plastre lige ved hånden når uheldet er ude. Plastrene kommer i mange forskellige versioner til at takle enhver situation, herunder bl.a. vandafvisende plastre, elastiske plastre, plastre med Aloe Vera og hæmostatiske plastre. Med plum QuickSafe førstehjælps-dispenser kan du samle alle dine førstehjælpsprodukter i én dispenser. 

 

På Blite.dk har vi et stort udvalg af plum håndrens, renseservietter, øjenskyl og plastre til skarpe priser, da vi er autoriseret plum forhandler. Vores forhandlerret giver os mulighed for løbende at lave stærke plum tilbud til jer.