Filtrer efter

Pris

Pris

  • 9,00 kr. - 2.998,00 kr.

BATO nøglesæt

Nedenfor kan I se et udvalg af produkterne, som vores forhandlerret giver os. Tøv ikke med at kontakte os, hvis der mangler netop det, som du søger.

BATO nøglesæt

Nedenfor kan I se et udvalg af produkterne, som vores forhandlerret giver os. Tøv ikke med at kontakte os, hvis der mangler netop det, som du søger.

Der er 69 varer.

Viser 1-12 af 69 element(er)
Aktive filtre

Find dit BATO nøglesæt hos BLITE 

BATO har et bredt værktøjsprogram i eget varemærke, som dækker arbejdsbelysning, bitssæt, tænger, topnøglesæt, stiftnøglesæt, krafttoppesæt, lastespænder, luftværktøj, momentnøgler, ringgaffelnøgler/sæt og ringskraldenøgler/sæt, donkrafte og meget mere. Du kan finde mange forskellige BATO nøglesæt hos BLITE. Et BATO topnøglesæt fås i forskellige størrelser. Du kan f.eks. få et med 92 dele eller et med 21 dele alt afhængig af dine egne krav til topnøglesættet. Med et BATO topnøglesæt er du garanteret en god kvalitet. Vi tilbyder dig en suveræn kvalitet med et BATO topnøglesæt.  

Flere forskellige slags BATO nøglesæt 

Et BATO topnøglesæt er langt fra det eneste BATO nøglesæt på markedet. Du kan også få finde en BATO luftnøgle, momentnøgle eller et ringgaffelnøglesæt. BATO ringgaffelnøglesæt findes ligesom BATO topnøglesæt i mange forskellige størrelser. Du kan f.eks. vælge et med 25 dele eller et med kun 6 dele. Der er noget for enhver smag. Et BATO ringgaffelnøglesæt er en uundværlig del af din værktøjskasse. En gaffelnøgle kan bruges til flere forskellige formål i hverdagen, hvor du har behov for at kunne stramme eller løsne bolte og møtrikker. F.eks. kan du have behov for en gaffelnøgle, når du har købt nye møbler. Derudover er en gaffelnøgle også et essentielt værktøj, hvis du arbejder med biler eller andre køretøjer.
På Blite sælger vi værktøj og sæt til enhver opgave. Se mere til vores værktøjssæt her.

  

Køb et BATO nøglesæt hos BLITE 

Du kan købe dit næste BATO nøglesæt hos BLITE. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte nøglesæt til dig. Om du har behov for en momentnøgle eller et topnøglesæt, så er vi klar til at løse opgaven for dig.