Filtrer efter

Pris

Pris

  • 51,00 kr. - 44.999,00 kr.

BATO værkstedsvogn

Kontakt os meget gerne hvis der mangler et produkt nedenfor, som I ønsker jer. Vores forhandlerret gør, at vi bør have mulighed for at hente det hjem til jer.

BATO værkstedsvogn

Kontakt os meget gerne hvis der mangler et produkt nedenfor, som I ønsker jer. Vores forhandlerret gør, at vi bør have mulighed for at hente det hjem til jer.

Der er 46 varer.

Viser 1-12 af 46 element(er)
Aktive filtre

Find din BATO værktøjsvogn 

For den travle arbejdsmand er det altid rart at have det rigtige værktøj lige ved hånden. Det gør jobbet meget hurtigere og nemmere. Men hvis du har rigtig meget værktøj, kan det være svært at holde styr på alt det på én gang. BATO laver mange forskellige værktøjsvogne både med og uden værktøj i. Så er du en arbejdsmand, der har alt dit værktøj i orden, men mangler noget at opbevare det i, så kan du også finde din BATO værkstedsvogn uden værktøj hos os.  

Nemt af opbevare dit værktøj med en BATO værktøjsvogn 

Du kender nok den traditionelle værktøjskasse, som er genial til små genstande, bor, skuer, værktøjssæt og værktøj, men der er ikke rigtigt plads til det store værktøj, som måske endda i nogle tilfælde er det vigtigste. Med en BATO værktøjsvogn kommer du udover det problem. Med en skuffeopdeling i din BATO værktøjsvogn kan du hurtigt dele din værktøjsvogn op i mindre områder. Her kan du lægge elektrisk skueværktøj i den ene skuffe, din loddekolbe i en anden skuffe, samt din afstandsmåler i en tredje. Fordelen ved, at alt har sin faste plads, er, at du hurtigere kan finde lige det værktøj, som du mangler. Nogle gange kræver jobbet også, at du skal kunne flytte dig fra et område til et andet. Derfor bliver BATO værktøjsvogne ofte brugt på autoværksteder og af industriteknikkere, elektrikere eller montører.